Η Priyanka Chopra μας δείχνει τον ιδανικό τρόπο για να δημιουργήσουμε ένα mix and match σύνολο
Splash News

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες τάσεις και να έρθουν, πάντα τα καρό μοτίβα θα κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Οι γυναίκες έχουμε δανειστεί τα καρό μοτίβα από την αντρική μόδα εδώ και δεκαετίες, και από τη στιγμή που συνειδητοποιήσαμε πόσο μεγάλη είναι η στιλιστική τους αξία δεν σταματήσαμε να τα φοράμε.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, που όσο περισσότερο περνά ο καιρός οι σχεδιαστές μας προσφέρουν νέους τρόπους για να το φορέσουμε, ώστε τα σύνολα μας να είναι σύγχρονα και cool.

Ένας ακόμη λόγος όμως που ξεχωρίζουμε το καρό είναι πως μας βοηθά να δημιουργήσουμε mix and match σύνολα, ως σωστές fashionistas. Τον πιο chic τρόπο για να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο look μας προτείνει η Priyanka Chopra και μάλιστα μας δείχνει και το trick που πρέπει να γνωρίζουμε για να μην κάνουμε κάποιο «λάθος».

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μπλε παντελόνι και το συνδύασε με ένα καρό πουκάμισο στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα εξίσου καρό πανωφόρι και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια.

Το trick που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως για να δημιουργήσουμε ένα mix and match σύνολο και να υπάρχει αρμονία σε αυτό είναι να έχουμε μία ίδια χρωματική βάση, αλλά και να υπάρχει ένα κομμάτι στο look μας που να είναι μονόχρωμο. Στην περίπτωση της Priyanka είναι το παντελόνι, ενώ το look της εκτός από πολύ κομψό είναι ιδανικό για το γραφείο.

Splash News

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα