Η πράσινη τσάντα της Emma Roberts είναι το απόλυτο bag trend της άνοιξης
Instagram: @emmaroberts

Μπορεί και ο καιρός ακόμα να μην μας επιτρέπει να χαρούμε και να απολαύσουμε όπως θα θέλαμε την άνοιξη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα looks μας δεν μπορούν να είναι ανοιξιάτικα! Ακόμα και αν οι ημέρες είναι βροχερές ή λίγο μουντές, ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξει η διάθεση μας είναι να βάλουμε λίγο περισσότερο χρώμα στα σύνολα μας!

Πουκάμισα, μπλούζες ή αξεσουάρ σε χαρούμενες αποχρώσεις είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε τα σύνολα μας να θυμίζουν… άνοιξη! Ποια είναι όμως η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε;

Για ακόμα μία φορά μία αγαπημένη μας celebrity μας προσφέρει τη λύση που χρειαζόμαστε. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Emma Roberts σε βόλτα με φίλη της να έχει δημιουργήσει το ιδανικό street style σύνολο για αυτή την εποχή και να κρατά το απόλυτο bag trend της άνοιξης. Η ηθοποιός συνδύασε ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι με σκισίματα με ένα λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι flat παπούτσια σε χρυσή metallic απόχρωση. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο σύνολο της όμως ήταν η τσάντα που επέλεξε. Η Emma ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία στρογγυλή τσάντα σε πράσινη απόχρωση, δείχνοντας μας έτσι τον πιο εύκολο τρόπο να βάλουμε λίγο περισσότερο χρώμα στα σύνολα μας.

Οι τσάντες σε γεωμετρικά σχήματα και έντονες αποχρώσεις είναι μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για φέτος την άνοιξη και κάθε fashionista θα πρέπει να έχει μία στη συλλογή της!

Instagram @emmarobertsdaily

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα