Η πιο συγκινητική ιστορία: 4χρονη γιορτάζει το τέλος των χημειοθεραπειών της ντυμένη ήρωας του Star Wars
Facebook@Keep Audrina Dancing

Πώς αλλιώς, πέρα από ήρωα, μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς ένα 4χρονο παιδί που κατάφερε να αντέξει 14 κύκλους ακτινοβολίας, 4 κύκλους χημειοθεραπείας και 4 χειρουργεία για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο;

Το 2018 , η Audrina Hatton-Wright διαγνώστηκε με μια επικίνδυνη και θανατηφόρα μορφή καρκίνου, με υψηλού ρίσκου νευροβλάστωμα, και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και χειρουργεία για να της αφαιρεθεί ο όγκος. Η πιο δύσκολη διαδικασία ήταν ωστόσο η τελευταία, όπου η μικρή έπρεπε να προχωρήσει σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων και να δεχτεί το πιο σκληρό σχήμα χημειοθεραπείας.

«Ήταν το πιο σπαρακτικό πράγμα να παρακολουθούμε το κοριτσάκι μας να υποφέρει από τα φρικτά συμπτώματα των χημειοθεραπειών», έγραψε η Gemma Gould η μητέρα της μικρής Audrina στο website που διατηρεί η οικογένεια.

«Η Audrina χρειάστηκε να καταφύγει στη νοηματική γλώσσα καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από τους πόνους στο στόμα, ενώ έκανε εμετούς με αίματα και εμφάνιζε παραισθήσεις από τις μεγάλες δόσεις μορφίνης που χρειάστηκε να πάρει για να αντιμετωπίσει τους πόνους» περιγράφει η μητέρα. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτές τις εβδομάδες και τη γενναιότητα της Audrina», προσθέτει.

Η σπάνια αυτή μορφή παιδικού καρκίνου, που συνήθως ξεκινάει από την περιοχή της κοιλιάς, για τους υψηλού κινδύνου ασθενείς έχει ποσοστά επιβίωσης 50% μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια και η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει φρικτούς πόνους σ’ όλο το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο της Audrina στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα