Οι πιο περίεργες ιστορίες ανθρώπων που συνάντησαν τυχαία κάποιον celebrity

Mια από τις πιο σουρεαλιστικές στιγμές στην ζωή σου, πιθανόν να είναι να συναντήσεις τυχαία έναν διάσημο εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να πίνεις τον καφέ σου και ξαφνικά να πετύχεις τον Clooney να τρώει δίπλα σου πρωινό. Σύμφωνα με το Mirror, όταν κάποιος στο Twitter ρώτησε «ποια είναι η πιο σουρεαλιστική σας συνάντηση με έναν διάσημο» πολλοί έσπευσαν να απαντήσουν και να μοιραστούν την περίεργη στιγμή που πέτυχαν τυχαία έναν celebrity.

Μια κοπέλα που βρισκόταν διακοπές σε επαρχιακή πόλη της Γαλλίας συνάντησε τυχαία την Angelina Jolie και τον Brad Pitt. Tο ζευγάρι γευμάτιζε και η Jolie ήταν φιλική, ενώ ο Pitt κακοδιάθετος. Μια άλλη αστεία συνάντηση ήταν μια κοπέλας που έτρωγε πατατάκια και ενώ κοιτούσε ένα μαγαζί με παιχνίδια στην οδό Kensington του Λονδίνου πριν χρόνια πέτυχε την πριγκίπισσα Diana. Μάλιστα,της πρόσφερε πατατάκια,αλλά η πριγκίπισσα αρνήθηκε ευγενικά.

Ένας άλλος αναφέρει ότι χτύπησε το κουδούνι μιας βίλας για να ζητήσει βοήθεια για το κινητό του και είδε τον Robbie Williams να στέκεται στην πόρτα.Τον προσκάλεσε μέσα, του πρόσφερε τοστ και συζήτησαν για το ψάρεμα.

Kάποιος άλλος μοιράζεται την συνάντηση του με την Joanna Lumley «Ένα πρωινό Κυριακής, όταν ήμουν 14χρονών η μαμά μου με ξύπνησε λέγοντας η Joanna Lumley είναι εδώ. Ο μπαμπάς μου ήταν ο οδηγός του ταξί της για το αεροδρόμιο και την έφερε για λίγο στο σπίτι να της δείξει την θέα που έχουμε».

Την πιο περίεργη συνάντηση που μοιράστηκε χρήστης του twitter, ήταν  η συνάντηση του πατέρα του με τον Mick Jagger σε ασανσέρ ξενοδοχείου της Αμερικής. Μετά από ένα μήνα ο πατέρας του πήγε στο Λονδίνο και τυχαία ξανασυνάντησε τον Mick Jagger πάλι σε ασανσέρ ξενοδοχείου, κάτι που φάνηκε περίεργο ακόμα και στον διάσημο τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα