Οι πιο ωραίες τσάντες της νέας σεζόν εμπνέονται από τη φύση

Ρομαντική και θηλυκή αλλά ταυτόχρονα πλούσια και λειτουργική, η νέα συλλογή Carpisa, προσφέρει στις αφοσιωμένες υποστηρίκτριες του brand μια ευρεία ποικιλία από βραδινά τσαντάκια και απίθανα backpacks για εξορμήσεις εντός και εκτός πόλης.

InStyle_600x6004

Από τη μία, τα παστέλ μοτίβα αναμιγνύονται με λιτές γραμμές και ζωντανεύουν τις shopper bags και τα clutch, ενώ οι γήινες αποχρώσεις με ακατέργαστους λίθους απογειώνουν τα αξεσουάρ από σουέτ και raffia με μοναδικές ethnic λεπτομέρειες.

InStyle_600x6002

Από την άλλη, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το φούξια, μπλέκονται με μοτίβα φύλλων, φρούτων και λουλουδιών, δημιουργώντας μια χρωματική έκρηξη για να γιορτάσουν το μεγαλείο της φύσης.

InStyle_600x6003

Μια δυναμική ποικιλία  από μπλε και πράσινα απεικονίζουν την περιπετειώδη και ελεύθερη μεριά του πλανήτη μας, με μια ποικιλία από ευρύχωρα και ευπροσάρμοστα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για ταξίδια και αθλητικές δραστηριότητες.

InStyle_600x6006

Εμείς ψάξαμε όλο το lookbook της νέας συλλογής του brand και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια που σίγουρα θα τρυπώσουν στην γκαρνταρόμπα μας και θα κρατήσουμε ξανά και ξανά, γιατί όσες τσάντες και να αποκτήσει μια γυναίκα δεν είναι ποτέ σπατάλη, αλλά επένδυση.

InStyle_600x6005

Ό,τι και να ψάχνετε για τη νέα σεζόν σε τσάντα, θα το βρείτε ανάμεσα στις δημιουργίες της Carpisa οπότε το σόφρον πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βρεθείτε σε ένα από τα καταστήματα του brand για να βρείτε το κομμάτι που θα αποκτήσετε εσείς φέτος!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα