Η πιο ερωτική συλλογή είναι Yamamay

H Yamamay ανοίγει τη νέα σαιζόν με ερωτισμό: η συλλογή VALENTINE’S είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα!
#GOWILD είναι το hashtag της καμπάνιας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018 και μας προσκαλεί να τη ζήσουμε σε ξέφρενους ρυθμούς. Λύστε τα μαλλιά σας, ομολογήστε τον έρωτά σας -αν δεν το έχετε κάνει ακόμη- και μιλήστε στο ταίρι σας με πάθος και τρυφερότητα.

Η έναρξη της εκστρατείας συνοδεύεται από τον Riccardo Pozzoli, συνιδρυτή του διάσημου portal The Blonde Salad και την Gabrielle Caunesil, την πανέμορφη Γαλλίδα μοντέλο, οι οποίοι υμνούν τον έρωτα μέσα από ένα βίντεο, μιλώντας για τις πιο ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές του δικού τους love story. Αυτή είναι η καρδιά της συλλογής του Αγίου Βαλεντίνου με όλα τα διαφορετικά πρόσωπά της, χαρούμενα, στοργικά, σέξι και ενδιαφέροντα.

yamamay chain of love

Patchwork από διασκεδαστικά prints στη σειρά Chain of Love, η οποία αναδεικνύει τα σύμβολα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου όπως καρδιές σε λουκέτα, κλειδιά για να τ’ ανοίξουν, φιλιά τυπωμένα με έντονο κόκκινο κραγιόν σε χρυσές αλυσίδες που σας προσκαλούν να «αγριέψετε» με κομψά στοιχεία σε μαύρο και χρυσό για μια πιο λαμπερή εμφάνιση.

yamamay darling

Η πιο ρομαντική σειρά Darling, σε απαλό ροζ, με πουά κεντήματα κοσμείται από σχήματα καρδιάς, με το πιο ατίθασο κομμάτι της να είναι ένα κομψό τρικίνι, ιδανικό για ειδικές περιστάσεις.

yamamay kore

Η σειρά Kore , σχεδιασμένη στην ίδια διάθεση, με απίθανα nude εφέ και κεντητά floral μοτιφ, με το μπουστάκι με τα υπέροχα δαντελένια επιθέματα να κυριαρχεί.

Η αποπλάνηση όμως δεν σταματάει εδώ. Φτάνει στο ζενίθ της με τη σειρά Wild Waves, που αποτελείται από ολόμαυρη δαντέλα χαρίζοντας στιγμές απόλυτου αισθησιασμού.

Τέλος, η μαύρη δαντέλα, οι αλυσίδες και τα χρυσά φερμουάρ της σειράς Streap Tease – όνομα και πράγμα – είναι η σειρά που μας εξοπλίζει με πρωτότυπα και ιδιαίτερα σαγηνευτικά στοιχεία.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα