Η πιο διάσημη fashion blogger του κόσμου μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Είναι διάσημη, είναι όμορφη, είναι πάρα πολύ πλούσια και πολύ ερωτευμένη. Ο λόγος για την Chiara Ferragni που φαίνεται πως έχει όλα όσα ονειρεύονται όλες οι 30χρονες και όχι μόνο. Η ιταλίδα fashion blogger, γνωστή και ως The Blonde Salad έχει καταφέρει να είναι η πιο γνωστή και ακριβοπληρωμένη του χώρου ενώ εκτός από τις ενδυματολογικές της επιλογές μοιράζεται με τους fans της και αμέτρητα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή. Είναι γνωστό λοιπόν ότι εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο ιταλός rapper Fedez, με τον οποίο μάλιστα αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάιο.

  Το ζευγάρι λοιπόν μόλις έκανε ακόμα μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση. Η Chiara και ο Fedez θα γίνουν γονείς μιας και η όμορφη Ιταλίδα είναι έγκυος και διανύει μάλιστα τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Η αλήθεια είναι ότι μας είχε βάλει την ιδέα με τις τελευταίες εμφανίσεις της, μιας και η Chiara είναι πολύ skinny και ξαφνικά είχαμε παρατηρήσει πως έχει ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά. Παρόλα αυτά δεν ήμασταν σίγουροι και φυσικά περιμέναμε να δούμε τι έχει να πει σχετικά με αυτό το ζευγάρι. Οι δυο τους λοιπόν αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουν πλέον και το ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Τόσο ο Fedez όσο και η Chiara ανέβασαν εικόνες με αντίστοιχο μήνυμα και φυσικά οι fans τους έσπευσαν να ευχηθούν με αμέτρητα σχόλια. Με το καλό λοιπόν. Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα