Η Penelope Cruz στις Κάννες επέλεξε πάρα πολύ οικονομικά αξεσουάρ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είναι ένα από τα πιο σημαντικά του κόσμου. Οι πρεμιέρες, ο Χρυσός Φοίνικας που κερδίζει τελικά μια ταινία αλλά και το κόκκινο χαλί, τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας και όπως καταλαβαίνετε δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Αμέτρητες είναι οι stars που δίνουν το παρών κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ και φυσικά ποζάρουν και φωτογραφίζονται τόσο στο κόκκινο χαλί πριν από κάθε πρεμιέρα, όσο και αυτό των εκάστοτε parties και events που διοργανώνονται κάθε χρόνο στα πλαίσια του Φεστιβάλ. Μία από τις διάσημες stars που βρέθηκαν και φέτος εκεί, ήταν η Penelope Cruz, η οποία έκανε εμφανίσεις και με τον σύζυγό της, Javier Bardem αλλά και μόνη της. Εμείς αυτή τη φορά θα σταθούμε σε δύο ενσταντανέ που την απαθανάτισαν μόνη και φυσικά θα μιλήσουμε για το στιλιστικό της υπόθεσης. Μπορεί πολλές να είναι αυτές που επιλέγουν πάρα πολύ ακριβά κομμάτια γι’ αυτές τις περιστάσεις, όμως η Penelope Cruz αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη και επέλεξε να ολοκληρώσει με ένα πιο προσιτό αξεσουάρ δύο από τα looks που φόρεσε στην Croisette. Ας δούμε τι φόρεσε, πιο συγκεκριμένα.

Penelope cruz cannes

Πρώτα εμφανίστηκε με ένα total black σύνολο. Το μαύρο είναι σταθερή αξία και φυσικά μπορείτε να το φορέσετε και εσείς σε αμέτρητες περιστάσεις. Συνδύασε λοιπόν το μαύρο φόρεμα και τα πέδιλά της με μία πολύ κομψή τσάντα Carpisa, η οποία μάλιστα είχε μεταλλική λαβή, μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που κάνει το συγκεκριμένο αξεσουάρ πιο βραδινό.

Getty Images
Getty Images

Σε μια πιο βραδινή εμφάνισή της, πόζαρε στον φακό με ένα παραμυθένιο φόρεμα από τούλι, διακοσμημένο με εντυπωσιακό κέντημα στο μπούστο, το οποιο συνδύασε και πάλι με ένα πολύ προσιτό clutch της Carpisa. Το ασημί αυτό βραδινό clutch είναι ένα πραγματικό must have γιατί είναι ένα από τα κομμάτια που μπορείτε να συνδυάσετε ακόμα και με ένα σύνολο που αποτελείται από jeans, πέδιλα και T-shirt και το αποτέλεσμα να είναι εξίσου κομψό και stylish.

Ποια εμφάνισή της σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα