Η παιδική συλλογή της Puma πρόκειται να κάνει τα βαφτιστήρια σας πολύ χαρούμενα

Με τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, αποφασίσουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα πιο κομψά δώρα για τα δικά σας βαφτιστήρια, αλλά και να γλιτώσετε χρόνο από το απαιτητικό σας πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, η παιδική συλλογή της PUMA με αθλητικά παπούτσια πρόκειται να κάνει τα βαφτιστήρια σας πολύ χαρούμενα. Plus: Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία.

Ένα ζευγάρι παπούτσια χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις πιο safe επιλογές για το καθιερωμένο πασχαλινό δώρο. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς όμως, δεν είναι και η πιο οικονομική λύση για έναν νονό. Τα βαφτιστήρια μας όμως έχουν διαφορετική άποψη από εμάς και περιμένουν το πιο super δώρο, το οποίο σίγουρα θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος. Τα παπούτσια άλλωστε συνοδεύουν όλα τα παιδιά στις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, αλλά και στις lifestyle εμφανίσεις.

 

Η μοναδική φόρμουλα του NRGY Comet έχει όλα τα benefits που χρειάζεται ένα παιδικό παπούτσι. Το άνω μέρος του, προσφέρει άνεση, χάρη στο υλικό κατασκευής του δίνοντας την αίσθηση ‘’κάλτσας΄΄, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε βήμα.  Στη φτέρνα του παπουτσιού βρίσκεται η τεχνολογία NRGY της PUMA για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στις πιο adventurous εμφανίσεις του παιδιού! Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Η τεχνολογία SoftFoam+ στον πάτο του παπουτσιού, κάνει δυνατή την παρουσία της από το πρώτο κιόλας πάτημα! Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Και επειδή η άνοιξη μας έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα, η επιλογή του PUMA Smash V2 Glitz συνδυάζει τις ατελείωτες ανοιξιάτικες girly βόλτες με μοναδικό και ξεχωριστό στιλ! Οι χρωματικοί σχεδιασμοί σε γυναικείους τόνους, τα glitter στοιχεία και η κορυφαία ποιότητα της PUMA θα χαρίσουν στο κοριτσάκι αμέτρητες στιγμές χαράς και μοναδικότητας. Και σε εσάς τον τίτλο του καλύτερου νονού ή νονάς.

 

 

Τη συλλογή της PUMA θα βρείτε σε ένα κατάστημα δίπλα σας, με ένα κλικ εδώ

Follow PUMAGreece:
Facebook: PUMA Sportswind
Instagram: sportswind_gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα