Η Olivia Palermo φόρεσε Mango και μας πήρε το μυαλό

Η Olivia Palermo φόρεσε Mango και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει ένα οικονομικό σύνολο. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας fashion icons και παρόλο που τελευταία δεν έχει κάνει κάποια εμφάνιση με την οποία να μας «πέσει το σαγόνι» η αλήθεια είναι ότι κάθε της look είναι απόλυτα σωστό. Είτε επιλέξει κάποιο basic σύνολο, είτε κάποιο πιο ιδιαίτερο, έχει τον τρόπο να το φοράει σωστά και να είναι πάντα κομψή. Ένα άλλο στοιχείο βέβαια που μας αρέσει πολύ στην εμφάνιση της Olivia Palermo είναι πως ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει πανάκριβα, designer κομμάτια, με άλλα, πιο οικονομικά, που θα μπορούσε να αποκτήσει ο καθένας. Έτσι κατά καιρούς την έχουμε δει να φοράει από Valentino, μέχρι Zara, ή ακόμα και vintage αντικείμενα από brands που δε διστάζει να πει πως δε γνωρίζει ούτε η ίδια, και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι εξίσου κομψό και stylish.

Η πρόσφατη εμφάνιση που μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram είναι από την επίσκεψη που έκανε στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Και αν νομίζετε ότι θα μιλήσουμε για κάποιο κομμάτι που και πάλι κοστίζει μία περιουσία και που θα σας αφήσει να ονειρεύεστε, κάνετε λάθος. Αυτή τη φορά είναι μία από αυτές τις πολύ ευχάριστες συγκυρίες που το αγαπημένο fashion icon επέλεξε ένα πολύ οικονομικό σύνολο και μάλιστα με την υπογραφή ενός high street fashion brand που υπάρχει φυσικά και στην Ελλάδα. Όπως είπαμε λοιπόν και στην αρχή, η Olivia Palermo φόρεσε Mango και με μία μόνο εμφάνιση μας πήρε το μυαλό γιατί το ένα από τα κομμάτια είναι η νέα μας fashion εμμονή. Ο φακός λοιπόν την απαθανάτισε με ένα φαρδύ, double breasted σακάκι με λευκές ραφές το οποίο κοστίζει 59.99 ευρώ και μπορείτε να βρείτε εδώ. Το συνδύασε με μία ψάθινη τσάντα που κοστίζει 39.99 ευρώ και είναι sold out στο e-shop, αλλά αφενός μπορείτε να την αναζητήσετε σε κάποιο κατάστημα και αφετέρου να ζητήσετε να σας ειδοποιήσουν αν ξαναγίνει διαθέσιμη.

Αυτή η τσάντα είναι και το key piece της εμφάνισης (ποιος δεν έχει ένα μαύρο σακάκι εδώ που τα λέμε) και σας έχουμε μιλήσει ξανά γι’ αυτήν (όχι τη συγκεκριμένη αλλά αυτό το στιλ) και σας έχουμε πει,  ότι μπορεί να μοιάζει καλοκαιρινή, αλλά μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους ακόμα και τον χειμώνα. Η Olivia είναι η ζωντανή απόδειξη αυτού του ισχυρισμού. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να βρείτε και εσείς τη δική σας ιδανική;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα