Η Οlivia Palermo έκανε το πιο ωραίο χτένισμα που έχουμε δει τελευταία!

Αν μας ρωτάτε, θα λέγαμε πως το χόμπι της Olivia Palermo είναι να είναι υπέροχη παντού: στο δρόμο, στο κόκκινο χαλί, όταν τρώει ή όταν κάνει γυμναστική. Για να μας κάνει να πεισθούμε ακόμα περισσότερο πως είναι η απόλυτη style queen, η Olivia έκανε μια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

olivia palermo

Στο κόκκινο χαλί του the La Traviata opening gala, το φόρεμα της ήταν υπέροχο, το μακιγιάζ της αψεγάδιαστο, το arm candy της (βλ. ο σύζυγός της Johaness Huebl) ζηλευτό, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε πόσο ΤΕΛΕΙΑ ήταν τα μαλλιά της. Η πανέμορφη Olivia εμφανίστηκε με τρεις μικρές ανάποδες γαλλικές πλεξίδες στα μαλλιά, οι οποίες ενώνονταν σε έναν εντυπωσιακό κότσο στο πίσω μέρος.

olivia palermo 3

Εντάξει, έχουμε μια αδυναμία στις πλεξίδες τελευταία και κάθε μέρα κάποια εμφανίζεται στο γραφείο με μια νέα εκδοχή του χτενίσματος, αλλά φαίνεται πως και η Olivia ασπάζεται την αγάπη μας, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τις επιλέγει. Μην το σκέφτεστε πολύ, δοκιμάστε το συγκεκριμένο χτένισμα και θα το λατρέψετε..  Εμείς το κάναμε ήδη!

Διαβάστε επίσης:

Gwen Stefani: Το μακιγιάζ της στα Billboard Music Awards μας έχει διχάσει

#EarParty: Τι πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να κάνετε piercing;

#NoFoam: Το μυστικό για να γίνουν τα μαλλιά σας απίστευτα λαμπερά και απαλά

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα