Οι νέοι συνεργάτες της Σάσας Σταμάτη στο Ohlala!

Οι νέοι συνεργάτες της Σάσας Σταμάτη στο Ohlala!

Την Πέμπτη το απόγευμα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρέιλερ της Σάσας Σταμάτη, την οποία σύντομα θα δούμε να την κόβουν φέτες on camera!

Την ώρα που ο μάγος θα περνάει τις λεπίδες στο κουτί, εκείνη θα προετοιμάζει τους τηλεθεατές για το τι πρόκειται να δουν την νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Σάσα επιστρέφει ανανεωμένη με νέα ομάδα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Στην παρέα της παραμένουν οι Δημήτρης Μηλιούγλου και Παναγιώτης Τάτσης, τα δυο αγόρια που ξεκίνησαν μαζί της τον περασμένο Φλεβάρη, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, θα βρίσκονται μαζί της και η Ιλένια Ουίλιαμς με την Ελένη Καρποντίνη, οι οποίες βρίσκονται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν υπογράψουν με τον σταθμό.

Όσον αφορά την δημοσιογραφική της ομάδα, οι δημοσιογράφοι Άρια Καλύβα και Μαρίνος Βυθούλκας εντάσσονται όπως όλα δείχνουν κι εκείνοι στο Ohlala, με δικά τους θέματα και συνεντεύξεις που θα παρουσιάζουν στο πλατό της εκπομπής, ενώ ο ρεπόρτερ Αρτ Αντιμιάν πρόκειται να δώσει την δική του χιουμοριστική νότα στην θεματολογία της εκπομπής.

Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει ο έμπειρος δημοσιογράφος Πάνος Χάλας, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15/9.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερνές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα