Οι νέες τσάντες της Chanel είναι ακόμα πιο όμορφες από αυτές που ξέραμε

Οι τσάντες της Chanel είναι αντικείμενο πόθου για όλες τις γυναίκες, είτε ασχολούνται με τη μόδα είτε όχι. Από τότε που λάνσαρε το πρώτο σχέδιο της καπιτονέ 11.12 τσάντας ώμου η ίδια η Coco, fashionistas και όχι μόνο, σε όλο τον κόσμο, την έχουν αγαπήσει, ποθήσει, αποκτήσει και κρατήσει, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Πριν από λίγο καιρό λοιπόν ο ευρηματικός Karl Lagerfeld που κρατάει τα ηνία της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ιστορικού Οίκου, σχεδίασε ακόμα μία τσάντα που έμελλε, απ’ ότι φαίνεται, να γίνει κλασική. Η τσάντα Boy έγινε το νέο must have και γνώρισε όπως ήταν αναμενόμενο, τεράστια εμπορική επιτυχία.

Alice Dellal, chanel campaign, boy bag

Τι έλειπε όμως από τη σειρά; Μαζί με ένα αγόρι, ταιριάζει ένα κορίτσι, οπότε ο Οίκος λάνσαρε ένα νέο σχέδιο τσάντας που ονομάζεται Girl αυτή τη φορά. Κατασκευασμένη από δέρμα φυσικά, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα, η Girl συμπληρώνει τη νέα συλλογή από τσάντες για τη Chanel, που αποτελείται και από τις εικονικές 11.12 και Boy που φτιάχτηκαν αυτή τη φορά από νέα υλικά και χρώματα.

vanessa paradis, chanel campaign, girl bag

Στην καμπάνια με τις τσάντες ποζάρουν οι Vanessa Paradis, Kristen Stewart και Alice Dellal και αν μας ρωτάτε, εμείς ήδη βρήκαμε έναν ακόμα λόγο για να κάνουμε αιματηρή οικονομία τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: To μήνυμα μετά τη γέννηση της κόρης της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα