Οι νέες φωτογραφίες της αδυνατισμένης Κων/νας Σπυροπούλου και πώς κατάφερε να χάσει & άλλα κιλά

Τον καλό καιρό εκμεταλλεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επέλεξε το νησί των Ανέμων προκειμένου να περάσει την Πρωτομαγιά και να ξεκουραστεί. Η ανανεωμένη παρουσιάστρια που μετά τη συμμετοχή της στο Survivor χτίζει ένα διαφορετικό και πιο οικείο προφίλ, δε σταμάτα να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media οι οποίες εκτός από το ό,τι την απεικονίζουν αμακιγιάριστη, αναδεικνύουν και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Όπως είδατε, η 30χρονη Queen Ντίνα –τίτλος που της αποδόθηκε στο Twitter, έχει χάσει κι άλλο βάρος αφότου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό People μίλησε σχετικά με το διατροφικό της πρόγραμμα. «Καθώς όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο κατανάλωνα 300-500 θερμίδες την ημέρα, τώρα πρέπει να προσέξω πολύ για να μην πάρω βάρος», είπε και πρόσθεσε, «Σήμερα είχα φράουλες με κακάο, αλλά το πρωινό μου εναλλάσσεται. Μπορεί τη μία μέρα να είναι γιαούρτι με βρόμη, μπανάνα και φιστικοβούτυρο και την άλλη τα pancakes που φτιάχνω με ασπράδια αυγού, νιφάδες βρόμης, μπανάνα, καρύδια, μέλι και κανέλα. Τα γεύματά μου είναι στεγνά και πάντα σπιτικά, για να ξέρω τα υλικά και να ελέγχω τις ποσότητες. Συνήθως επιλέγω είτε άπαχο κόκκινο κρέας το οποίο συνδυάζω με πολλά λαχανικά, φρέσκα ή βραστά, είτε φιλέτο γαλοπούλας με ρύζι ή γλυκοπατάτα. Χρησιμοποιώ πολλά μπαχαρικά που δίνουν γεύση και είναι αντιοξειδωτικά. Μια φορά την εβδομάδα θα φάω και ζυμαρικά».

Τώρα, όσον αφορά στην άσκηση, από τότε που επέστρεψε από την Καραϊβική γυμνάζεται 6 φορές την εβδομάδα. Κάνει 2 φορές την εβδομάδα τένις (που αργότερα θα αντικαταστήσει με θαλάσσιο σκι), άλλες δύο φορές την εβδομάδα τρέξιμο (κατά προτίμηση στην ύπαιθρο) τουλάχιστον για 1 ώρα, ενώ κάνει και ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ασκήσεις με το βάρος του σώματος και σχοινάκι, καθώς η αερόβια προπόνηση είναι βασικό κομμάτι του καθημερινού workout της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα