Η νέα συλλογή Ted Baker είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα

H νέα γυναικεία συλλογή Ted Baker είναι για ακόµα µία φορά ανώτερη των προσδοκιών και γεµάτη από έντονα prints, δυνατές υφές και αξεπέραστα ζωντανά χρώµατα σε ρούχα και αξεσουάρ. Δυναµικά ροζ, όµορφα παστέλ και απίστευτα διακριτικά nude προσδίδουν χαρακτήρα και αναδεικνύουν τα floral και graphic prints.

Η κολεξιόν Ted Baker απογειώνει τη sports luxe αισθητική µε µεταλλικά στοιχεία, παγέτες και neoprene. Αποχρώσεις του µπλε και του µαύρου αναδεικνύονται µέσα από εκρήξεις του lime, του µπλε του κοβαλτίου και του πορτοκαλί.

Ένα χρωµατικό παιχνίδι µε παστέλ τόνους και εντυπωσιακά prints δηµιουργεί οπτικές ψευδαισθήσεις, αναθεωρώντας τη φόρµα και την προοπτική.

Επιτρέψτε στην Ted Baker να σας παρασύρει και αφήστε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει.

Τη συλλογή TED BAKER SS15 θα τη βρείτε στα καταστήματα Collective και σε επιλεγμένα καταστήματα.

H γυναικεία συλλογή αποτελείται από εντυπωσιακά φορέματα, φούστες, σικ παντελόνια και tops, ενώ διακρίνεται από επιλογές γεμάτες έντονα prints, δυνατές υφές και αξεπέραστα ζωντανά χρώματα.

Διαβάστε ακόμα:

Apoella: Το νέο concept store που θα αγαπήσετε

Το top 10 των τροφίμων που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα