Η νέα μούσα της YAMAMAY είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Η νέα μούσα της Yamamay είναι η διάσημη Αυστραλέζα Natasha Oakley,  η οποία έχει μεγάλη επιρροή στα social media, αφού το προφίλ της στο Instagram συγκεντρώνει  2 εκατομμύρια followers. Ξανθιά, φωτεινή και χαρούμενη, με εκπληκτικό σώμα, η Natasha Oakley είναι η απόλυτη προσωποποίηση του στυλ της γυναίκας Yamamay: μια φυσική, κομψή, θηλυκή ομορφιά, η οποία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Γνωστή και ως bikini blogger, εισβάλλει στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της στα κύματα και στην παραλία και γοητεύει τους θαυμαστές της με τα φανταστικά πλάνα της. Τα πιο δημοφιλή περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο,  αφιερώνουν εξώφυλλα και άρθρα στην εκρηκτική ενέργεια της νέας βασίλισσας της παραλίας.

yamamay natasha oakley

Γι’ αυτό και η Natasha με τις υπέροχες καμπύλες της, είναι η πρέσβειρα  των νέων σειρών ANNI’70 και RESORT της Υamamay-Καλοκαίρι 2017 αλλά και της νέας σειράς μαγιό SCULPT,  της μίνι συλλογής shapewear για την παραλία, από ύφασμα υψηλών επιδόσεων.

yamamay natasha oakley

Η capsule collection επαναφέρει το στυλ των ‘70s στο beachwear, στο ύφασμα και στο χρώμα. Φρέσκα σχέδια θυμίζουν τα “μίνι” μαγιό με χαμηλή μέση, κορδόνια, από λαμέ υφάσματα σε λαμπερά χρώματα, που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη δεκαετία μόδας. H πολυτελής συλλογή σχεδιάστηκε για τη γυναίκα που θέλει να είναι τέλεια και ελκυστική κάθε στιγμή της ημέρας της στην παραλία.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκτήστε μεγάλα, αμυγδαλωτά μάτια στη στιγμή με αυτό το τρικ της Bella Hadid

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα