Η νέα “δύσκολή” τάση στα μαγιό που προτιμούν οι celebrities

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει όλο και περισσότεροι διάσημοι αναρτούν στο instagram τους φωτογραφίες με μαγιό. Τα supermodels όπως η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski και η Gisele Oliveira έχουν φωτογραφηθεί με μαγιό που μοιάζουν με εσώρουχα. Μια νέα τάση που κανείς δεν περίμενε και δύσκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε.

H Βella Hadid φαίνεται να είναι φαν των high cut μπικίνι που μοιάζουν με thongs και θεωρούνται κολακευτικά γιατί τονίζουν τις καμπύλες και αναδεικνύουν καλύτερα τα οπίσθια.Το συγκεκριμένο μπικίνι το λατρεύουν και άλλοι celebrities το οποίο αποδεικνύεται ότι θα είναι μεγάλη τάση για το φετινό καλοκαίρι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? (@bellahadid) on

Απο την άλλη πλευρά,η Gisele Oliveira επιλέγει λιγότερο αποκαλυπτικά μπικίνι.Σε πρόσφατη φωτογραφία της που ανάρτησε στο Instagram το μοντέλο κέρδισε τις εντυπώσεις με το vintage μαύρo μαγιό του οίκου Dior. Φόρεσε μαύρο αθλητικό μαγιό με κλασικό ψηλόμεσο κόψιμο.

 

View this post on Instagram

 

#? #? #✨

A post shared by Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) on

H Εmily Ratajkowski επιλέγει πάντοτε τολμηρά και αποκαλυπτικά κομμάτια που αναδεικνύουν την σιλουέτα της.Έτσι,επέλεξε να βάλει το Las Olas Bikini απο την νεά σειρά της συλλογής της,Inamorata Woman. To Las Olas Bikini είναι τριγωνάκι τοπ με μακριά κορδόνια που αγκαλιάζουν την μέση περιμετρικά και το μπικiνι είναι επίσης με μακριά κορδόνια στο πλάι.

 

View this post on Instagram

 

In love with @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα