Η Ναταλία θα μπορούσε να λέγεται Βηθλεέμ Γερμανού

Η Ναταλία θα μπορούσε να λέγεται Βηθλεέμ Γερμανού

Η Ναταλία έχει δύο μαγικές λέξεις που κάνουν τα μάτια της να αστράφτουν. Ανεξαρτησία και αυτονομία. Συνειδητά ασυμβίβαστη, προχωράει χαμογελαστή στο μονοπάτι που επέλεξε η ίδια ακολουθώντας το άστρο της προς τη Βηθλεέμ. Άλλωστε, το Βηθλεέμ παραλίγο θα ήταν το μικρό της όνομα. Διαβάστε όσα δήλωσε η ίδια στο περιοδικό People.

Το τελευταίο διάστημα μοιάζεις να είσαι σε πολύ καλή φάση.

Ναι, δόξα τω Θεώ! Λέω πάντα «δόξα τω Θεώ» όχι τυπικά, το εννοώ. Επίσης, δεν ξεχνάω και το «ευχαριστώ» όταν μου συμβαίνει κάτι καλό. Έχουμε την τάση να παρακαλούμε «αχ, Θεέ μου, κάνε να συμβεί αυτό» και, όταν πραγματοποιηθεί, αντιδράμε απλά με ένα «τι ωραία που έγινε». Δεν λέμε ένα «ευχαριστώ». Από το καλοκαίρι έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να το λέει.

Αυτό με τον Θεό πότε προέκυψε, τώρα τελευταία;

Ήμουν ένα παιδάκι που ζούσε σε ένα περιβάλλον όπου ο μπαμπάς ήταν κανονικός –είχε μια πίστη στον Θεό–, η μαμά επίσης όχι ιδιαίτερα θεούσα και η γιαγιά που με μεγάλωσε στο ίδιο μήκος κύματος. Η άλλη μου γιαγιά, όμως, η μητέρα της μαμάς μου, ήταν πολύ της εκκλησίας. Φαντάσου ότι την είχαν βαφτίσει Βηθλεέμ. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν οι γονείς μου ήταν πιο παραδοσιακοί και αποφάσιζαν να μου δώσουν το όνομα αυτής της γιαγιάς, τότε θα έπρεπε να κάνω καριέρα ως Βηθλεέμ Γερμανού.

Θα γιόρταζες τώρα…

(γέλια) Η γιαγιά Βηθλεέμ λοιπόν από τα 3 μου με έπαιρνε μαζί της στην εκκλησία. Προσπάθησε πολύ να βάλει τον Θεό μέσα μου. Με πήγαινε στους Χαιρετισμούς, να κοινωνήσω, είχε αναλάβει όλη τη θρησκευτική διαπαιδαγώγησή μου. Παρότι ήταν μία έναντι τριών, κατάφερε να ψιλοκερδίσει, να μου εμφυσήσει την έννοια της πίστης. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πάω κάθε Κυριακή εκκλησία ούτε θα κοινωνήσω τρεις φορές το χρόνο, όπως κηρύττει η Εκκλησία. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω στον Θεό.

Θεωρείς, Βηθλεέμ, συγγνώμη, Ναταλία, πως η επιστροφή σου στον Alpha που συνοδεύεται από πολύ καλές επιδόσεις στην τηλεθέαση είναι μια προσωπική σου  δικαίωση; Κάτι σαν ρεβάνς επιβεβαίωσης;

Προσωπική δικαίωση θα ήταν αν παραδεχόμασταν ότι κάποιος με είχε αδικήσει και άρα τώρα εγώ εκδικούμαι. Όμως δεν αισθάνομαι έτσι. Αισθάνομαι πως όταν έφυγα από τον Alpha, έξι χρόνια πριν, μπορεί να έγιναν κάποιες λάθος κινήσεις. Αλλά δεν ήταν μόνο το κανάλι που πιθανώς να έκανε κάποιες λάθος κινήσεις τότε, ίσως να ευθυνόμουν κι εγώ. Ενδεχομένως ο κύκλος μου στο σταθμό να έπρεπε να κλείσει εκείνο το καλοκαίρι. Το timing της επιστροφής είναι ιδανικό, επομένως δεν βλέπω κάποια δικαίωση. Για μένα είναι μια ευτυχής συγκυρία, μια χαρούμενη επιστροφή στο σπίτι. Τη φράση «γυρίζω σπίτι μου» δεν τη χρησιμοποιούσα τυχαία.

Πηγή People

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα