Η Naomi Watts ξέρει με ποιο αξεσουάρ θα αναβαθμίσετε το look σας
Getty Images

Πολλές είναι οι stars του Hollywood που μας αρέσουν όχι μόνο για τις υποκριτικές τους ικανότητες αλλά και για το στιλ τους και η Naomi Watts είναι μία από αυτές. Ποτέ δεν την έχουμε δει κακοντυμένη και ακόμα και τις φορές που το look της δε μας έχει ενθουσιάσει, ο συνδυασμός είναι σωστός και ισορροπημένος. Ακόμα και στις off duty εμφανίσεις που κάνει και την απαθανατίζουν οι παπαράτσι, είναι πάντα προσεγμένη και παρόλο που συνήθως στην προσωπική της ζωή επιλέγει πολύ casual σύνολα -βλέπετε είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει αμέτρητες υποχρεώσεις- κάθε outfit της είναι σωστό.

naomi watts

Ένας τρόπος για να πετυχει αυτό το αποτέλεσμα, είναι να προσέχει, εκτός από τα ρουχα της και τα αξεσουάρ που επιλέγει. Αυτό είναι ένα έξυπνο tip που πολλές φορές κοστίζει και πολύ λίγο, που μπορείτε να ακολουθήσετε και εσείς προκειμένου να κάνετε ένα σύνολο να φαίνεται πολύ πιο προσεγμένο και ίσως και πιο ακριβό. Το σωστό αξεσουάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό είναι σημαντικό να φροντίζετε να προσθέσετε στο σύνολό σας κάθε φορά τουλάχιστον ένα που αν μη τι άλλο θα υπογραμμίσει και το δικό σας, προσωπικό στιλ.

naomi watts

Σε πρόσφατη εμφάνισή της με την οικογένειά της, η Naomi Watts απαθανατίστηκε φορώντας ένα casual, χειμερινό σύνολο που το αποτελούσαν ένα τζιν παντελόνι, ένα γκρι, ζιβάγκο πουλόβερ και ένα μακρύ παλτό σε επίσης γκρι απόχρωση με ασπρόμαυρη, καρό επένδυση. Το look της ολοκληρωσε με ένα ζευγάρι brogues και έναν μπερέ (το αξεσουάρ που σας έχουμε πει ότι θα πρέπει να τολμήσετε) και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Η Naomi Watts λοιπόν γι’ αυτή της την απλή εμφάνιση προτίμησε ένα ζευγάρι Icy Ice (SC0119S στην απόχρωση Havana) γυαλιά ηλίου με την υπογραφή της Stella McCartney που αφενός ταίριαζαν απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο και αφετέρου το έκαναν πιο stylish παρόλο που ήταν τελείως basic. Το ίδιο ακριβώς λοιπόν μπορείτε να κάνετε και εσείς, και είναι βέβαιο πως η εμφάνισή σας θα ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα