Η μόδα εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ;

Πριν από μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε το fashion show του Rick Owens στο Παρίσι, ο οποίος παρουσίασε την ανδρική του συλλογή για την άνοιξη του 2016 στην Εβδομάδα Μόδας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα. Η αλήθεια είναι ότι ο δημιουργός παρουσιάζει πάντα ανατρεπτικές συλλογές που κάνουν αίσθηση αλλά αυτή τη φορά δε μιλούν όλοι για τα ρούχα και τα αξεσουάρ του.

Ο λόγος είναι απλός, ένα από τα μοντέλα, με το οποίο μάλιστα ο Rick Owens συνεργάζεται εδώ και πολύ καιρό, εμφανίστηκε στην πασαρέλα κρατώντας ένα μικρό πανό το οποίο έγραφε «Please Kill Angela Merkel, ΝΟΤ». Για ποιον λόγο το έκανε αυτός; Δεν ξέρει κανείς, ο σχεδιαστής όμως έγινε έξαλλος και δήλωσε αμέσως μετά το show ότι δεν το περίμενε από τον Jera -έτσι λένε το μοντέλο- ενώ μόλις τον είδε στα παρασκήνια τον χτύπησε.

Λίγη ώρα μετά ο Οίκος έβγαλε επίσημη ανακοίνωση λέγοντας πως αποποιείται των ευθυνών της συγκεκριμένης πράξης ενώ τόνισε πως η προσωπική άποψη του μοντέλου δεν υιοθετείται και από τον Οίκο.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρεθήκατε το κλασικό eyeliner; Δείτε τις πιο τέλειες εναλλακτικές

Η Michelle Obama φόρεσε φόρεμα ελληνίδας σχεδιάστριας και έκλεψε την παράσταση

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα