Η Michelle Obama σε ρόλο μοντέλου!

Η Michelle Obama είναι μία από τις αγαπημένες μας Πρώτες Κυρίες ever, τόσο για την προσωπικότητα της που δεν είναι καθόλου κοντά στην τυπική first-lady συμπεριφορά, όσο και για το coolness που μεταδίδει όπου κι αν πηγαίνει.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα που θα ήθελαν να δουν και την ίδια να κατεβαίνει υποψήφια για Πλανητάρχης, μιας και είναι πολύ λαοφιλής και έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων με το μπρίο και τη ζωντάνια της. Τώρα, ετοιμαστείτε να την δείτε όπως δεν την έχετε ξαναδεί, χωρίς haute couture δημιουργίες και χωρίς τον σύζυγό της, Barack Obama.

Φορώντας απλώς το μπουρνούζι της η πρώην Πρώτη Κυρία των  ΗΠΑ ποζάρει με τον στενό συνεργάτη της Carl Ray, με τον οποίο τη συνδέει μακροχρόνια επαγγελματική σχέση. Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε από τον ίδιο τον make-up artist στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, με τον Carl Ray να την αποκαλεί στο caption «φίλη και αφεντικό».
Φυσικά, δεν είναι τυχαίο το timing που επέλεξε η Michelle Obama για το project αυτό, καθώς βρίσκεται στα σκαριά η έναρξη της περιοδείας της για το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο Becoming.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα