Η Meghan Markle μας δείχνει γιατί τα maxi φορέματα είναι ιδανικά για την εγκυμοσύνη

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μπορεί να περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν τους σταμάτησε από το να ταξιδεύουν συχνά. Το ζευγάρι αυτή τη φορά ταξίδεψε μέχρι το Μαρόκο και η δούκισσα του Sussex έκλεψε για ακόμα μία φορά της εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Meghan μας έχει χαρίσει πολλά εντυπωσιακά looks, τα οποία αποδεικνύουν πως έχει βρει το δικό της στιλ, ξέρει δηλαδή πλέον τι της αρέσει και τι όχι. Μπορεί βέβαια τις περισσότερες φορές να επιλέγει midi φορέματα σε pastel ή πολύ σκούρες αποχρώσεις, ωστόσο η Meghan αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά.

Την τελευταία ημέρα παραμονής του στο Μαρόκο, η Meghan Markle εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Harry φορώντας ένα maxi αέρινο φόρεμα, δημιουργία της Carolina Herrera. Το φόρεμα της ήταν σε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις  και έκανε υπέροχη αντίθεση με την επιδερμίδα της δούκισσας.

Η Meghan ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα nude clutch και γόβες στην ίδια απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν χαμηλό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν όπως πάντα σε γήνους τόνους.

Instagram @kamdora

 

Instagram @duchessofsussex_daily

 

Instagram @duchessofsussex_daily

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα