Η Meghan Markle φόρεσε δημιουργία αξίας 5000 ευρώ και δίχασε το Instagram

Αυτό το σαββατοκύριακο ο Prince Harry και η Meghan Markle έδωσαν το παρών στον γάμο της ξαδέρφης του Harry, Celia McCorquodale και του George Woodhouse στο Lincolnshire και όπως είναι φυσικό η Δούκισσα του Sussex μονοπώλησε πάλι τις συζητήσεις.

Η πρώην ηθοποιός επέλεξε ένα printed coctail φόρεμα σε μπλε και λευκές αποχρώσεις Oscar de la Renta, αξίας 5000 ευρώ, το οποίο συνδύασε με ένα ιδιαίτερο λευκό καπέλο και γόβες Aquazzurra. Για πρώτη φορά απο τότε που τη γνωρίσαμε, οι γνώμες στα social media για την εμφάνιση της Meghan διχάστηκαν.

Αν και το φόρεμα ήταν πολύ ωραίο πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι για ακόμα μια φορά η Meghan φόρεσε λάθος μέγεθος -να θυμίσουμε εδώ ότι πολλά είχαν ακουστεί και για την εφαρμογή του νυφικού της- καθώς της ήταν λίγο φαρδύ και δεν αναδείκνυε το σώμα της.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε ότι η Meghan θα μπορούσε να διαλέξει ένα άλλο σχέδιο για τη συγκεκριμένη περίσταση -που ήξερε ότι όλα τα φώτα θα ήταν πάνω της- που θα ταίριαζει πιο πολύ στον σωματότυπό της. Άλλωστε έχει τόσο ωραίο σώμα που μπορεί να φορέσει τα πάντα.

Εσείς τι πιστεύετε για το φόρεμα; Σας άρεσε ή θα προτιμούσατε να την δείτε με κάτι άλλο;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα