Οι μεγαλύτεροι σταρ του Hollywood έχουν ένα παρα πολύ σημαντικό μήνυμα που πρέπει να διαβάσετε

Οι celebrities ενώνονται για…καλό σκοπό. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Avengers, Joss Whedon, προσπαθεί να «σώσει την ημέρα», αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο Whedon δεν χρησιμοποιεί τους υπερήρωες της ταινίας του για να υπερασπιστούν την γη αλλά τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood για να σώσουν τον κόσμο από μια διαφορετικού τύπου απειλή, που ακούει στο όνομα Donald Trump. Με το video, Save the Date, που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Robert Downey, Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Martin Sheen, και Julianne Moore, προτρέπει τους αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις κρίσιμες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου και να μην μείνουν απαθείς σε ότι αφορά στο μέλλον τους.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα στο τελευταίο του post στο Twitter έγραψε: «Έχασα τίποτα»; ενω συνέχισε λέγοντας: «Ο κόσμος καίγεται. Δείτε αυτό το video που έκανα».

Διαβάστε επίσης: Η Penelope Cruz στο film του νέου αρώματος La Nuit Trésor είναι ακαταμάχητη! Γιατί η συλλογή της Μαίρης Κατράντζου στο London Fashion είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό πολιτισμό]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα