Η Μαρία Κορινθίου με καστανά, κοντά μαλλιά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Πριν λίγες μέρες είδαμε όλη την εντυπωσιακή αλλαγή της Μαρίας Κορινθίου, ίσως της πιο διάσημης καστανής Ελληνίδας που θα λέγαμε ότι είναι η δική μας Monica Bellucci. H ηθοποιός που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κλασικής, ελληνικής ταινίας, “Η Νεράιδα και το Παλικάρι” αποχωρίστηκε προς έκπληξη όλων τα σκουρόχρωμα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα ξανθό look που μας εντυπωσίασε για δύο λόγους.

Αρχικά γιατί δεν είχαμε ξαναδεί ΠΟΤΕ με τόσο ανοιχτά μαλλιά και δευτερευόντως γιατί η απόχρωση που έκανε είναι ακριβώς ίδια με τη θρυλική απόχρωση του ξανθού που είχε και η αγαπημένη όλων, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός πριν προλάβει καλά καλά να χωνέψει και η ίδια ότι έχει ξανθά μαλλιά και οι θαυμαστές της να συνηθίσουν στη νέα της εικόνα, σήμερα την είδαμε να ποζάρει στο video της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με καστανά μαλλιά. Πριν προλάβετε να πιστέψετε ότι της έλειψαν τα σκούρα μαλλιά της ή δεν άντεξε την έντονη αλλαγή, να σας καθησυχάσουμε και να σας πούμε ότι απλά πόζαρε με μια περούκα που θα χρειαστεί για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Αν θέλετε να δείτε την ηθοποιό με πολύ κοντά, σκούρα μαλλιά, δεν έχετε παρά να πατήσετε play στο παρακάτω video που αποδεικνύει ότι η Μαρία Κορινθίου είναι τελικά χαμαιλέοντας.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα