Η Μαρία Μπεκατώρου σήμερα ήταν κούκλα! Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το look της

Η εκπομπή Πρωινό Σου Κου συνεχίζεται και γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία, γεγονός που οφείλεται τόσο στη Μαρία Μπεκατώρου, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στην ομάδα της που αποτελείται από νέους και πολύ κεφάτους ανθρώπους. Εμείς φυσικά δε χάνουμε ευκαιρία να παρατηρούμε τις ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας που χάρη και στη βοήθεια που δέχεται από τον στιλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, είναι πάντα άψογες.

Έτσι και σήμερα την είδαμε με ένα υπέροχο φόρεμα με έντονο, κόκκινο print το οποίο ήταν σε πολύ θηλυκή γραμμή 1950s, που κατά την άποψή μας είναι το στιλ που της ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε. Πρόκειται για ένα στράπλες φόρεμα Samantha Sung το οποίο η παρουσιάστρια επέλεξε να συνδυάσει με ψηλοτάκουνες γόβες, σε επίσης κόκκινο χρώμα, Mark Milan. Τα μαλλιά που χτένισε σε ρετρό στιλ επιμελήθηκε η Κική Πολιτάκη και το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την αψεγάδιαστη εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Τσαβαλιά: Μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής που ακολουθεί

Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα: Αυτή είναι η παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα