Η Μαρία Μπεκατώρου είναι girly chic και μας αρέσει πολύ

Εδώ και λίγο καιρό, κάθε σαββατοκύριακο, η Μαρία Μπεκατώρου με μια κεφάτη, νεανική παρέα, μας κρατάει συντροφιά τα πρωινά με το Πρωινό Σου Κου που από την πρώτη στιγμή κέρδισε την προτίμηση του κόσμου. Η παρουσιάστρια σε κάθε εκπομπή επιλέγει τα πιο stylish σύνολα για να υποδεχτεί το κοινό και τους προσκεκλημένους της και όπως σας έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν εμείς έχουμε μια προτίμηση στα πιο θηλυκά σύνολα που επιλέγει με διάθεση 1950s γι’ αυτό και σήμερα ενθουσιαστήκαμε με την εμφάνισή της.

Η Μαρία λοιπόν, με τη βοήθεια του ταλαντούχου στιλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, στη σημερινή εκπομπή επέλεξε μία πολύ καλοκαιρινή, κοραλλί φούστα Armarola. Τη συνδύασε με εμπριμέ τοπ Lynne και ψηλοτάκουνες γόβες Mourtzi.To look της ολοκλήρωσε με σκουλαρίκια Twininas και η Κική Πολιτάκη χτένισε τα μαλλιά της σε μια απλή vague ενώ η Έλσα Πρωτοψάλτη της έκανε ένα πολύ φυσικό, απαλό μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμα:

InStyle Real Time Fashion: Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities που παραβρέθηκαν στο λαμπερό event

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα