Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε! Το εντυπωσιακό νυφικό και το τέλειο post της κουμπάρας της

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε! Το εντυπωσιακό νυφικό και το τέλειο post της κουμπάρας της

Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο, σε μια ειδυλλιακή τελετή. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο.

Η παρουσιάστρια επέλεξε νυφικό φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα. Το look ολοκληρώθηκε από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων. θυμίζουμε ότι η δημιουργία της Στάλως Θεοδώρου, κεντήθηκε στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη και χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί.

Δείτε τώρα το τρυφερό κείμενο που έγραψε η κουμπάρα της, Μπάγια Αντωνοπούλου, αναρτώντας τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω. 


View this post on Instagram

Ήρθε η μέρα, η νύφη & ο γαμπρός θα βάλουν βέρα?? Η φίλη μου,το γελαστό κορίτσι που γνώρισα πριν χρόνια και μοιραστήκαμε μαζί χαρές και λύπες, ντύνεται σημερα νυφούλα!!! Η κουβέντα που ξεκίνησε για πλάκα ένα καλοκαίρι «εγώ θα σε παντρέψω» γίνεται πραγματικότητα ❣️ Η ώρα η καλή @madogasteratou & Νίκο μου, σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και είμαι σίγουρη ότι ο βίος σας θα είναι ανθόσπαρτος!!?????? #nikosmado #weddingday #koumpara #kaistadikasas

A post shared by Baya Antonopoulou? (@bayaant) on

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα