Η makeup artist της Κατερίνας Καινούργιου μας λέει τι έχει αλλάξει στο μακιγιάζ της
Photo Credit: Instagram

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει μια γενικότερη ανανέωση στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου και εν γένει στο look της. Τα κοντά μαλλιά της έδωσαν άλλον αέρα, ο οποίος μαζί του παρέσυρε την παλιά της γκαρνταρόμπα αλλά και τα παλιά της beauty looks. H Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει μια πολύ ωραία στροφή προς το minimal, και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά με τις εμφανίσεις. Το νέο της καρέ, της δίνει μια απίστευτη φρεσκάδα η οποία συνδυάζεται με μια αισθητή αλλαγή και στον τρόπο που βάφεται. Εμείς, μιλήσαμε με την Ρόζα Βακονδίου, makeup artist, που επιμελείται το μακιγιάζ της όμορφης παρουσιάστριας, και την ρωτήσαμε τι περιλαμβάνουν αυτές οι αλλαγές.

«Το μακιγιάζ της Κατερίνας είναι πλέον πολύ πιο φυσικό. Δεν χρησιμοποιεί eyeliner, ούτε πολλές βλεφαρίδες, όπως συνέβαινε στο παρελθόν», μας εξηγεί η Ρόζα Βακονδίου. «Το έντονο highlighter περιορίζεται, και μαζί με αυτό και τα έντονα κοψίματα στο πρόσωπο, όπως και τα έντονα μάτια. Για το μακιγιάζ της Κατερίνας, επιλέγουμε φυσικές σκιές με λίγη λάμψη, ωραία κοψίματα στα μάγουλα, nude αποχρώσεις στα χείλη και ελαφριές γυαλάδες στα μήλα. Κινούμαστε στο στυλ μακιγιάζ της Gigi Hadid», μας λέει η Ρόζα Βακονδίου.

katerina kainourgiou makigiaz make up red lipstick
Photo Credit: Instagram

Και αν η Κατερίνα θέλει να κάνει ένα πιο «επίσημο» μακιγιάζ; «Αναλόγως με την περίσταση, διαμορφώνουμε το μακιγιάζ της. Για ένα πιο ιδιαίτερο στυλ, επιλέγουμε λίγη έως σχεδόν καθόλου γυαλάδα στα μάτια και τονίζουμε τα χείλη με ένα κόκκινο κραγιόν», μας απαντά η Ρόζα Βακονδίου. «Η Κατερίνα είναι πολύ φρέσκια και θέλει να φαίνεται φυσική. Επιλέγουμε λοιπόν ανάλαφρες υφές, ξεχνάμε το βαρύ μακιγιάζ του παρελθόντος, με τα έντονα μάτια και τα έντονα κοψίματα και χρησιμοποιούμε μια ελαφριά βάση αφού έτσι κι αλλιώς η Κατερίνα έχει πολύ ωραίο δέρμα. Θέλουμε να φαίνεται πως η Κατερίνα Καινούργιου #wokeuplikethis».

katerina kainourgiou makigiaz make up look
Photo Credit: Instagram

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι πως το νέο look της Κατερίνας Καινούργιου, μας αρέσει πάρα πολύ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα