Η makeup artist της Kate Moss αποκάλυψε όλα τα μυστικά της για τέλεια χείλη

Η Kirstin Piggott, για όσες δεν ξέρετε, είναι η επίσημη makeup artist της εταιρίας Rimmel, μούσα της οποίας είναι η Kate Moss εδώ και 15 χρόνια (ναι, ναι, συνεργάζονται 15 ΧΡΟΝΙΑ). Η makeup artist λοιπόν είναι υπεύθυνη για τα υπέροχα μακιγιάζ του διάσημου μοντέλου στις καμπάνιες και ευτυχώς για εμάς αποφάσισε να αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά της για άψογα, γεμάτα χείλη. Read on..

  • Περιποιηθείτε τα χείλη σας όπως θα κάνατε με το υπόλοιπο δέρμα σας. «Ό, τι μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας, το ίδιο ισχύει και για τα χείλη σας, ειδικά όταν αλλάζουν οι εποχές», εξήγησε. Μία φορά την εβδομάδα κάντε απολέπιση με ένα ειδικό προϊόν ή με μία diy συνταγή με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας.
  • Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να βρείτε την ιδανική απόχρωση κραγιόν για εσάς. Απλώστε λίγη ποσότητα στο δάχτυλο και κρατήστε το πάνω από τα χείλη σας. «Το δέρμα στο δάχτυλο μοιάζει πολύ περισσότερο σε αυτό των χειλιών, σε αντίθεση με το πίσω μέρος του χεριού σας», αποκάλυψε η Kristin.
  • Μπορεί το χρώμα να είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε όταν αγοράζουμε κραγιόν, όμως η φόρμουλα του είναι εξίσου σημαντική, ειδικά αν έχετε λεπτά χείλη και θέλετε να κάνετε να δείχνουν πιο «γεμάτα». Σε αυτή την περίπτωση η makeup artist συμβουλεύει να μείνετε μακριά από πολύ σκούρες αποχρώσεις, αλλά και από ματ υφές. Τα πιο ανοιχτά χρώματα και τα προϊόντα με σατινέ ή glossy αποτέλεσμα θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως τα χείλη σας είναι πολύ πιο μεγάλα από ότι είναι στην πραγματικότητα.
  • Για να κάνετε το χρώμα να διαρκεί περισσότερο στα χείλη, ξεκινήστε προετοιμάζοντας τα σωστά. Αρχικά χρησιμοποιείστε ένα foundation και στη συνέχεια, με ένα μολύβι χειλιών, δώστε στα χείλη σας το κατάλληλο σχήμα που θα τα κάνει να δείχνουν συμμετρικά. Τέλος γεμίζετε με το αγαπημένο σας κραγιόν και voila.. τέλεια χείλη!
Διαβάστε επίσης: Η Έλενα Παπαρίζου αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της. Δείτε το νέο της look! Ανακαλύψαμε το άρωμα που θα λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι Beauty Guide: 5 χρήσιμα tips ομορφιάς που πρέπει να ξέρετε Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα