Μακιγιάζ

Η makeup artist της JLo αποκάλυψε το τρικ της για σέξι γυαλάδες στο πρόσωπο

Κάντε ότι κάνει και θα αποκτήσετε την λάμψη της σταρ.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

jennifer lopez, jlo, homepage image, selfie, nude lips, ponytail, sleek hair, glowing skin,

Η Jennifer Lopez μάλλον έχει κάνει συμφωνία με τον διάβολο για να μείνει πάντα νέα, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως κοντεύει τα 50, αλλά μοιάζει με 30. Δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνετε για να δείξετε και εσείς τόσα πολλά χρόνια μικρότερες, αλλά ευτυχώς ξέρουμε πως θα κάνετε τις υπέροχες, σέξι γυαλάδες που έχει πάντα στο δέρμα της στο κόκκινο χαλί και on stage.

Ευτυχώς για εμάς τις κοινές θνητές, η makeup artist της JLo, Mary Phillips, αποκάλυψε πως εκτός από highlighter, χρησιμοποιεί και ένα τρικ για να κάνει την επιδερμίδα να λάμπει φυσικά.jlo, plexida, braid, ponny

«Χρησιμοποιώ κυρίως υγρά προϊόντα και βάζω πούδρα μόνο στα σημεία που εμφανίζει γυαλάδες» αποκάλυψε η Phillips, ενώ συνέχισε με το τρικ που χρησιμοποιεί «Αφού ολοκληρώσω το μακιγιάζ, απλώνω ενυδατική πάνω σε ένα πινέλο του ρουζ και το περνάω σε όλο το πρόσωπο. Έτσι, το μακιγιάζ “βυθίζεται” και μοιάζει περισσότερο με επιδερμίδα παρά με foundation και όλη αυτή η λάμψη είναι σαν να βγαίνει από μέσα σου».

Ποιος θα περίμενε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ενυδατική και αφού κάνουμε το μακιγιάζ μας; Εμείς πάντως θα το δοκιμάσουμε asap!

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψαμε τι κάνει η Φαίη Σκορδά για να έχει πάντα όμορφα, μακριά νύχια

Δείτε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Αντωνίας Καλλιμούκου (warning: θα θέλετε να την κάνετε και εσείς)

Αν κάνετε αυτό το τρικ, δεν πρόκειται να ξαναβγάλετε ποτέ «φουσκάλες» στα πόδια

Προσοχή: Μην κάνετε αυτό το beauty λάθος της Κατερίνας Καινούργιου!

Το νέο αγαπημένο άρωμα της Μαρίας Ηλιάκη μυρίζει «καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα και αντηλιακό»

Χρύσα Δαρσακλή