Η madame shou shou μόλις αποκάλυψε τη νέα της συλλογή

Η madame shoushou μπορεί να μετράει λίγα χρόνια στον χώρο της μόδας όμως έχει καταφέρει να γίνει μία από τις αγαπημένες μας χάρη στη ρετρό αισθητική της και τα απόλυτα θηλυκά ρούχα που κάνουν όλες τις γυναίκες να νιώθουν και πάλι μικρά κορίτσια. Η Ελίνα Κορδαλή είναι η σχεδιάστρια που βρίσκεται πίσω από το brand που έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού και κάθε χρόνο μας εκπλήσσει ευχάριστα δημιουργώντας ρούχα που θέλουμε να αποκτήσουμε μανιωδώς. Και αυτή τη σεζόν λοιπόν το γνωστό brand έχει σχεδιάσει μία υπέροχη συλλογή και μοιράζεται μαζί μας μερικά στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση που έγινε πριν από μερικές μέρες.

Η madame shoushou πραγματοποιεί την πιο μαγευτική φωτογράφηση στη μέχρι τώρα πορεία της. Η συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2018, καθώς και τα νυφικά του madame shoushou Atelier φιλοξενήθηκαν σε έναν επίγειο παράδεισο, που δεν είναι άλλος από το ξενοδοχείο Kinsterna στη Μονεμβασιά. Ένα ησυχαστήριο με εξαιρετική αισθητική και ζεστή ατμόσφαιρα, έγινε το σκηνικό που πλαισίωσε τη νέα συλλογή. Τρεις μέρες γεμάτες φλοράλ ολόσωμα μαγιό, μακρυά φορέματα με ανοιχτές πλάτες, δαντέλες και μεταξωτό τούλι να ανεμίζουν πάνω σε καφέ και ροζ μοτίβο, σαν από Μαρόκο, μέσα σε μια στέρνα με κρύο νέρο, μαζί με λουλούδια σε μπαλκόνια και ανάγλυφους τοίχους.

Εικοσιπέντε μαγιό, τριάντα νυφικά και ογδόντα ρούχα της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2018, ολοκλήρωσαν το εύθραστο κάδρο, ενώ για πρώτη φορά η madame shoushou φωτογράφησε τα κατάλευκα νυφικά μαγιό της. Λίγο πριν τα δείτε όλα, μιας και η madame shou shou υπόσχεται ότι θα αποκαλύψει όλη τη συλλογή σε λίγο καιρό, δείτε τις πρώτες εικόνες από τη φωτογράφηση που περιλαμβάνουν φορέματα και νυφικά με τον κλασικό ρομαντικό και αέρινο χαρακτήρα που έχουν όλοι αγαπήσει στη madame shou shou. Ακόμα και αν δεν παντρεύεστε, αυτά τα κομμάτια μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό σύνολο που θα θυμίζει μια άλλη εποχή.

madame shou shou

madame shou shou

madame shou shou

madame shou shou

madame shou shou

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα