Η λεπτομέρεια που ξεχωρίσαμε στο νυφικό look της Miley Cyrus
Getty Images

Μετά από άπειρα Παντρεύονται; Δεν παντρεύονται; τα τελευταία δέκα χρόνια, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth ξάφνιασαν τους πάντες όταν έκαναν έναν πολύ απλό γάμο στο σπίτι τους στο Nashville του Tennessee, με μόνο τους πιο κοντινούς τους φίλους και συγγενείς να είναι παρόντες.

Η Miley επέλεξε να φορέσει ένα λευκό νυφικό με την υπογραφή της Vivienne Westwood, ενώ τα μαλλιά της είχαν ένα κλασικό blowout. Ακόμα και εκείνη λοιπόν, με τις τόσο εκκεντρικές εμφανίσεις στο παρελθόν, προτίμησε τις παραδοσιακές επιλογές για αυτή τη μέρα… με εξαίρεση τα νύχια της. Αφήνοντας στην άκρη τα ροζ, nude και λοιπά μίνιμαλ βερνίκια, η Miley ολοκλήρωσε το beauty look της με ένα σκούρο κόκκινο μανικιούρ, βάζοντας μία πιο «δική» της πινελιά στην εμφάνισή της.


View this post on Instagram

A post shared by Tish Cyrus (@tishcyrus) on

Όσο κι αν οι νύφες αποφεύγουν γενικά τέτοιες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και τα νύχια τους, εμείς πιστεύουμε πως είναι ιδανικές για τους γάμους που πραγματοποιούνται τον χειμώνα, αφού κάνουν πιο «ζεστό» και ιδιαίτερο το look, χωρίς όμως να το κάνουν υπερβολικό. Εσείς θα τολμούσατε κάτι ανάλογο;

n74-rouge-overnoir(1)Βερνίκι YSL από τη συλλογή La Laque Couture στην απόχρωση Rouge Overnoir (€23,95)

20160909144637_christian_dior_vernis_853_massaΒερνίκι Dior στην απόχρωση Massaï (€27,50)

ISLP39__50944.1530292362_grandeΒερνίκι OPI στην απόχρωση I Love You Just Be-Cusco (€13,95)

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα