Η Λάουρα Νάργες έκοψε τα μαλλιά της καρέ!

Η Λάουρα Νάργες, η γλυκιά παρουσιάστρια, που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο So You Think You Can Dance, προκάλεσε εντύπωση εμφάνιση της στο πρώτο Survivor, ενώ φέτος συνεχίζει να βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στο backstage του The Voice, είχε χρόνια να κάνει κάποια αλλαγή στην εμφάνιση της. Εχθές το βράδυ όμως, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που επιφύλασσε μια έκπληξη για τους χιλιάδες followers της.  Πρόκειται για το νέο της κούρεμα, ένα κοντό καρέ το οποίο ομολογουμένως της πάει πολύ!

laura narjes kare

Η Λάουρα προτίμησε ένα κοντό καρέ μετά από πολύ καιρό (η ίδια έγραψε πως η τελευταία φορά που είχε καρέ ήταν στην πρώτη δημοτικού). Εμείς συμφωνούμε με αυτήν την αλλαγή, καθώς είναι ένα κούρεμα που την κολακεύει και της δίνει φρεσκάδα, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ σύγχρονο. Παράλληλα, άνοιξε λίγο το χρώμα των μαλλιών της, φωτίζοντας τα χαρακτηριστικά της, αφού επέλεξε ένα λαμπερό ξανθό που της πάει πολύ!
Στην φωτογραφία που ανέβασε έχει αφήσει το καρέ σε χαλαρές μπούκλες, κάτι που της δίνει ένα πιο ανάλαφρο και νεανικό στυλ.

Όπως έγραψε και η ίδια σχολιάζοντας πως είχε έρθει η ώρα να ανανεώσει το look της, Short hair don‘t care!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα