Η Lady Gaga στην Αθήνα με την υποστήριξη του Peoplegreece

Κατά την διάρκεια της περιοδείας της με τίτλο «artRAVE: the ARTPOP BALL» βρίσκεται το pop μουσικό είδωλο Lady Gaga. Τα ελληνικά «Little Monsters», όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της, θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά events των τελευταίων χρόνων και στην Ελλάδα με την χορηγία του People.

Την Παρασκευή στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α.  η εκκεντρική star θα παρευρεθείγια να «χαρίσει» μία συναυλία στους fans της, όπου θα περιέχει τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της «The Fame» και «The Fame Monster», καθώς και από τον νέο της δίσκο με τίτλο «Artpop».

Δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στην χώρα μας εξάλλου, καθώς ο νέος της δίσκος έχει στοιχεία από την ελληνική μυθολογία αλλά και τις θεότητες.

Το σίγουρο είναι ότι η Lady Gaga θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό ένα φαντασμαγορικό show. Και γιατί το λέμε αυτό;

Μόλις σήμερα η pop τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αυτή την φωτογραφία από την συναυλία που έδωσε στο Las Vegas. Άραγε και η «ελληνική» σκηνή θα «φιλοξενήσει» τέτοιες καταστάσεις στις 19 Σεπτέμβρη;

lady gaga, sunaulia, peoplegreece

Μήπως θα έρθει στην Ελλάδα μαζί της και το αξιολάτρευτο σκυλάκι της που το λένε Asia; Κι αν έρθει, θα ανέβει κι αυτό στη σκηνή μαζί της για να χορέψει στους ρυθμούς του Bad Romance; Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι ανυπομονούν για την συναυλία αυτή.

10464007_10152687897159574_6985661259330904108_n

Εσείς θα παρευρεθείτε;

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Είναι επίσημο: H Lady Gaga στο Ο.Α.Κ.Α στις 19 Σεπτεμβρίου

Δέκα λόγοι που χαιρόμαστε που η Lady GaGa θα έρθει στην Αθήνα

Η Lady Gaga και το μόριο-αρκουδάκι της

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα