Οι κούκλες κόρες διάσημων Ελλήνων που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα

Έρχεται δυναμικά το νέο αίμα της showbiz! Κατά την περσινή χρονιά είδαμε πολλά νέα πρόσωπα στη showbiz. Ανάμεσα σε αυτά όμως ξεχώρισαν και οι φρέσκες παρουσίες που εν μέρει, ήταν ήδη μέρος της. Οι κόρες διάσημων ελλήνων, άφησαν δυναμικά το στίγμα τους την χρονιά που πέρασε και έχουν αφήσει για τα καλά παρακαταθήκες για το μέλλον. Δείτε τις πιο εντυπωσιακές
  • Τζένη Καζάκου Η μικρότερη από τις δύο κόρες των ηθοποιών, μπήκε φέτος στις ζωές μας με τη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε προ μηνών με τη μητέρα της. Η Τάνια Τρύπη και η έφηβη Τζένη έδωσαν το «παρών» στο Ηρώδειο, με αφορμή την παράσταση «Ρεμπέτικο μυστήριο».
  • Θαλασσινή Μποσταντζόγλου Σπουδάζει δημοσιογραφία και έκανε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Η κόρη του ΓιάννηΜποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ πριν λίγους μήνες εξομολογήθηκε τη μεγάλη της αδυναμία που την έκανε να αρνηθεί το modeling!
  • Χριστιάνα Μπέτα Η Χριστιάνα είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο και την φετινή χρονιά είδαμε πόσο εντυπωσιακά έχει μεγαλώσει. Η όμορφη 22χρονη νεαρή κλέβει τις εντυπώσεις κυρίως μέσω social media, που αφήνει δυναμικά το στίγμα της.
  • Φαίδρα-Θεοδώρα Η Βάνα Μπάρμπα είναι από τις πιο όμορφες ελληνίδες που έχουμε δει στον χώρο του θεάματος. Η 15χρονη Φαίδρα-Θεοδώρα θυμίζει αρκετά τη μητέρα της όταν ήταν νέα και φέτος την είδαμε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ! Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση με την ηθοποιό να «απεύχεται» το ενδεχόμενο η κόρη της να ασχοληθεί με την υποκριτική.
  • Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου Μπορεί να είναι σχεδόν 17 (Νεφέλη) και 15 χρονών (Δανάη), όμως έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις μαζί με τη μητέρα τους. Τα δύο κορίτσια όπως είναι εμφανές μοιάζουν εντυπωσιακά στους γονείς τους, Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτο, ενώ όπως έχει δείξει και τηλεοπτικά, η Δανάη έχει «πάρει» και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι!
  • Αμαλία Κωστοπούλου Εδώ και λίγα χρόνια η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου βρίσκεται για τα καλά στις ζωές μας. Η Αμαλία Κωστοπούλου μας απασχολεί με κάθε της ανάρτηση στα social media, αν και πλέον βρίσκεται στις ΗΠΑ για σπουδές. Πρόκειται για μία άκρως εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα που παράλληλα με τις σπουδές της στο Berkeley ασχολείται με το modeling, ενώ διατηρεί και το προσωπικό της blog.
  • Σοφίνα Λαζαράκη Η 19χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor αλλά και το βίντεο κλιπ του Λάμπη Λιβιεράτου. Εντυπωσιακές αναλογίες και εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες για τη Σοφίνα που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.
Peoplegreece.com]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα