Η κόρη του Johnny Depp φωτογραφίζεται πρώτη φορά για ένα πολύ γνωστό περιοδικό

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε δείξει την κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis. Με τέτοια γονίδια, αυτό το κορίτσι δε θα μπορούσε παρά να είναι πανέμορφο, έτσι η Lily-Rose, στα 15 χρόνια, έχει ένα σώμα με τέλειες αναλογίες και ένα σαγηνευτικό πρόσωπο που θα ζήλευαν πολλά A-list μοντέλα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της που έκανε τον κόσμο της μόδας και όχι μόνο, να την προσέξει, ήταν αυτή στο fashion show του Οίκου Chanel, όπου έδωσε το παρών συνοδεύοντας τη μητέρα της και φορώντας ένα σύνολο σε παστέλ αποχρώσεις, που μας έκαναν να πιστέψουμε πως ένα ανερχόμενο fashion icon γεννήθηκε. Από τότε, απέκτησε πολλές χιλιάδες followers στο Instagram οι οποίοι παρακολουθούν στιγμιότυπα της ζωής της μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάσει συνεχώς.

Το αμερικανικό περιοδικό Oyster δεν έμεινε ασυγκίνητο από αυτό το ξεχωριστό κορίτσι και έτσι αποφάσισε να τη φωτογραφίσει και κατά τη γνώμη μας έκανε πολύ καλά γιατί είναι κούκλα και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις επαγγελματίες του χώρου. Είναι η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση η οποία δικαίως εστιάζει ιδιαίτερα στο πρόσωπό της και που πιστεύουμε ότι θα τη βοηθήσει να γίνει ένα από τα next big things της μόδας. Συμφωνείτε;

Διαβάστε ακόμα:

Γιορτάστε την ημέρα της μητέρας μόνο με δώρα από τη Folli Follie

Τα χοντρά μολύβια χειλιών που θα έχουμε μαζί μας όλη τη σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα