Η κόρη της Gwyneth Paltrow μεγάλωσε και είναι πιο κούκλα και από την μαμά της

Η Gwyneth Paltrow δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της Apple, με αφορμή τα 14α γενέθλια της. Η κόρη της Gwyneth Paltrow είναι έφηβος πια και πραγματικά πανέμορφη ενώ η 45χρονη μαμά της δεν έχασε ευκαιρία να την εξυμνήσει αλλά και να της εκφράσει την αγάπη της μέσα από μία δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Κάνεις την κάθε μου ημέρα να μοιάζει με Χριστούγεννα. Είσαι το πιο ζωντανό, ξεκαρδιστικό πλάσμα, όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά, είσαι μια εκπληκτική κοπέλα που στοχάζεται και γράφεις υπέροχα τραγούδια. Σε ευχαριστώ που ακόμα κάνεις παρέα μαζί μου, κι ας είσαι πια 14 ετών»!

Να υπενθυμίσουμε πως η Apple είναι η μεγάλη κόρη της Gwyneth από τον γάμο της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2003 και έχουν άλλον ένα γιο τον 12χρονο Moses. Οι δυο τους αν και έχουν χωρίσει διατηρούν άριστες σχέσεις και κάνουν τα πάντα για την ανατροφή των αγαπημένων τους παιδιών.

Η Gwyneth Paltrow δεν δίστασε να εκφράσει και πάλι δημόσια την αγάπη της για την μεγάλη της κόρη την Ημέρα της Μητέρα αναρτώντας μια throwback φωτογραφία από την γλυκιά περίοδο της εγκυμοσύνη της στην οποία ποζάρει γυμνή στο σαλόνι της, κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραψε: «Δεκατέσσερα χρόνια πριν όταν η ζωή μου θα άλλαζε. Σε όλες εμάς τις βιολογικές, τις θετές, τις ανάδοχες, τις πνευματικές μητέρες, γιαγιάδες και προγιαγιάδες, χαρούμενη ημέρα της Μητέρας!»

Οι φωτογραφίες φυσικά σάρωσαν σε likes και σχόλια και εμείς αναμένουμε να δούμε αν η πανέμορφη Apple θα ακολουθήσει μεγαλώνοντας τον καλλιτεχνικό δρόμο των γονιών της.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα