Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι


Η Αφροδίτη Λιάντου είναι η κόρη της Εβελίνας Παπούλια που εκτός από την εντυπωσιακή ομορφιά της μαμάς της φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει και το καλλιτεχνικό της ταλέντο της μαμάς της. Αυτό αποδεικνύεται εύκολα από την υπέροχη φωνή της που είχαμε εδώ και χρόνια σε ένα cameo στο σίριαλ Μπρούσκο. Αυτό που δεν περιμέναμε από τη νεαρή φοιτήτρια που σπουδάζει performing arts στο Λονδίνο, είναι ότι έχει ήδη μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική ταυτότητα. Αυτό καταλαβαίνουμε από το πρώτο δείγμα που είδαμε και ακούσαμε από την Aphrodite, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το τραγούδι Why.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video η Aphrodite ντεμπουτάρει στη μουσική με ένα εκπληκτικό μπαρόκ ποπ κομμάτι με μελαγχολικούς ήχους. Τα εύθραυστα φωνητικά στοιχειώνουν όποιον ακούσει αυτό το αριστουργηματικό τραγούδι που θυμίζει στα visuals τη Lana del Rey, αν και μουσικά δεν έχουν απαραίτητα κάποια σχέση. Η Aphrodite καταφέρνει να συστηθεί ως καλλιτέχνης με ένα πανέμορφο, σκοτεινό τραγούδι που δεν έχουμε ακούσει ξανά από Έλληνα καλλιτέχνη.

Είμαστε σίγουροι ότι η μαμά της που προφανώς γαλούχησε καλλιτεχνικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για το νεαρό κορίτσι που έχει πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά φαίνεται ότι ήδη βρίσκεται στη σωστή τροχιά για να γίνει μια μεγάλη performer. Αν ακούσετε το τραγούδι θα ενθουσιαστείτε σαν και εμάς:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα