Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε το πιο τέλειο μπικίνι για το σώμα της και κόβει την ανάσα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο όμορφη από ποτέ δεν χάνει ευκαιρία να ποζάρει  με μαγιό και να μας δείξει το σέξι κορμί της. Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει ήδη από ότι φαίνεται για την παρουσιάστρια που απολαμβάνει τις πρώτες της βουτιές στη Μύκονο για φέτος και χαλαρώνει ύστερα από την απαιτητική χρονιά και την συμμετοχή της στο «Survivor». Η ίδια φυσικά μοιράζεται τα σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram όπου εντύπωση φυσικά προκαλεί το σώμα της, το οποίο έχει καταφέρει να το κρατήσει στα ιδανικά για εκείνη κιλά και να μην ξαναπάρει σχεδόν ούτε γραμμάριο από τα δέκα κιλά που είχε χάσει στο ριάλιτι παιχνίδι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τελευταία της δημοσίευση επέλεξε ένα velvet ψηλόμεσο μπικίνι που αναμφισβήτα είναι πολύ θηλυκό και τονίζει τα σωστά σημεία και φυσικά τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά. Στην λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε: «Απολαμβάνω τον ήλιο σαν μικρό παιδί στο πιο αγαπημένο μου μέρος…όσο περιμένω τη φίλη μου».

Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου.. Συμφωνείτε; #QueenDina #GreekIslands #Greece #?? #summerloading #beyourself #??‍♀️ #?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Να υπενθυμίσουμε πως δύο ημέρες πριν είχε ανεβάσει μια ακόμη φωτογραφία με ολόσωμο χακί μαγιό, χαμογελαστή και σε άψογη φόρμα γράφοντας: «Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου..Συμφωνείτε»;

Εμείς αναμένουμε το καλοκαίρι και φυσικά κι άλλες φωτογραφίες με μαγιό από την αδυνατισμένη Κωνσταντίνα. Με αφορμή μάλιστα τα τέλεια posts της συλλέξαμε για εσάς τις πιο ωραίες φωτογραφίες της με μαγιό oπου όλοι συμφωνήσαμε πόσο ωραίο κορίτσι είναι.

konstantina spiropoulou, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Konstantina Spiropoulou, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Konstantina Spiropoulou, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

konstantina spiropoulou, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

konstantina spiropoulou, mikonos, olosomo magio, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Εσάς πού σας άρεσε περισσότερο;

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα