Η Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη Τσάκαλο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βίωσε χθες η Κλέλια Πανταζή, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη Τσάκαλο σε κτήμα στο Κορωπί. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο ζουν μαζί κάτω από την ίδια σχέση.

Η πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και το στέλεχος μεγάλης εταιρείας εστίασης  ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα να είναι κοντά τους – από την οικογένειά τους, μέχρι ανθρώπους της σόουμπιζ και του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων των Σόφη Πασχάλη, Βασιλική Μιλλούση, Βίκυ Κάβουρα και Λευτέρη Πετρούνια.

Να ζήσουν!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο του γάμου, αλλά και το πάρτι που ακολούθησε:

gamos-pantazi-tsakalos, Η Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη ΤσάκαλοΗ Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη ΤσάκαλοΗ Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη ΤσάκαλοΗ Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη Τσάκαλοupl5b39ef5820031Η Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη ΤσάκαλοΗ Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη ΤσάκαλοΗ Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη ΤσάκαλοΑκολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα