Η Kim Kardashian κερδίζει περισσότερα από όσα πιστεύαμε για κάθε post στο Ιnstagram

Η Kim Kardashian είναι- μαζί με την αδερφή της Kylie-η βασίλισσα του Instagram, κάτι που σημαίνει ότι κερδίζει αστρονομικά ποσά για να διαφημίσει ένα προϊόν στα social media. Ακόμα και η μητέρα της, Kris Jenner, έχει παραδεχτεί ότι οι δυο κόρες τους βγάζουν πολλά χρήματα από τα posts τους. Όταν μάθαμε όμως πόσα ακριβώς παίρνει για κάθε δημοσίευμα, πραγματικά δεν το πιστεύαμε.

Τον Φεβρούαριο του 2019 η Kim Kardashian προχώρησε σε μήνυση της εταιρείας ρούχων Missguided,καθώς εκμεταλλεύτηκε την εικόνα της Κardashian για να διαφημίσει τα προϊόντα της χωρίς την άδεια της σταρ.Σύμφωνα με το Bussiness Insider η μήνυση ανέγραφε «Το Μissguided χρησιμοποιεί συστηματικά το όνομα και τις εικόνες της Kardashian και άλλων celebrities για να διαφημίσουν και να προσελκύσουν κοινό στην ιστοσελίδα και τα ρούχα τους».

Σύμφωνα με το TMZ,στα χαρτιά της δίκης αναγράφονται τα ποσά που κερδίζει η Kardashian για κάθε χορηγούμενη δημοσίευση στο Instagram: «Η Kim λέει ότι κερδίζει 300.000 με 500.000 δολλάρια για κάθε χορηγούμενο δημοσίευμα στο Instagram». Ωστόσο, η εταιρεία αποκαλύπτει στο TMZ ότι η Kim κερδίζει πολλά περισσότερα και η νομική ομάδα πιθανόν να αλλάξει τον αριθμό των ποσών στα αρχεία.

Στο παρελθόν,η Kim είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγος της Kanye West της έδωσε μια επιταγή ενός εκατομμύριου, επειδή δεν συνεργάστηκε με ανταγωνιστικό brand στο Ιnstagram.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα