Η Κim Kardashian είπε στην North γιατί είναι διάσημη (και θέλουμε να το μάθουμε κι εμείς)
Instagram @kimkardashian

Η North West,κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West μεγαλώνει σιγά σιγά και ήδη της δημιουργούνται απορίες για τη ζωή της και τους paparazzi που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Σε ηλικία μόλις 5 ετών έχει καταφέρει να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ, να κάνει τρία εξώφυλλα περιοδικών και να γίνει σύμβολο ομορφιάς.

Οι γονείς της είναι από τους πιο διάσημους stars παγκοσμίως κι ενώ δεν το κατανοεί αυτό εντελώς δεν μπορεί να παραβλέψει τους paparazzi που την φωτογραφίζουν καθημερινά. Κάποια στιγμή ρώτησε την Kim «Γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα που μας βγάζουν φωτογραφίες;». Αρχικά, η μητέρα της απάντησε ότι είναι διάσημοι λόγω της τηλεοπτικής σειράς ”Keeping up with the Kardashians”,όμως λίγο αργότερα χρειάστηκε να της πει ακόμα περισσότερα.

 

View this post on Instagram

 

(Part 1): Kim explaining to North why she is famous ?

A post shared by Kardashian Clips (@kardashianclips) on

Έτσι λοιπόν η Kim αποφάσισε να της εξηγήσει λέγοντας «Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα βασικά.Ονομάζομαι Kim Kardashian και ο μπαμπάς είναι ο Kanye West.Ο μπαμπάς είναι τραγουδιστής και καλλιτέχνης» και συνέχισε «Η μαμά έχει τόσα πολλά ταλέντα που δεν ξέρει από ποιο να ξεκινήσει».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα