Η Kendall Jenner έχει τώρα μαλλιά μέχρι τη μέση

 

Σε αντίθεση με τις διάσημες αδερφές τις, η Kendall Jenner δεν εμφανίζεται την μια μέρα με κοντό bob haircut και την επόμενη με ροζ χαλαρούς κυματισμούς, έτσι όταν κάνει κάποια αλλαγή στα μαλλιά της, το προσέχουμε.
Όπως συνέβη  και εχθές όταν με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του Drake με θέμα «2000’s», η Kendall Jenner ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και καπέλο Von Dutch, ένα iconic item της εν λόγω δεκαετίας.

kendall jenner stories 2000s Kendall Jenner έχει μαλλιά μέχρι τη μέση
Photo Credit: Instagram

Τα μαλλιά της Kendall τελευταία έχουν ένα μέτριο μάκρος, που σταματάει λίγο πιο κάτω από τους ώμους, και που της επιτρέπουν είτε να τα πιάσει σε μια αλογοουρά είτε να τα κρύψει σε ένα fake bob εάν η φωτογράφιση ή η πασαρέλα το απαιτεί. Αλλά χθες βράδυ εμφανίστηκε με μαλλιά που έφταναν λίγο πιο πάνω από τη μέση της και μας τράβηξε την προσοχή.

Kendall Jenner έχει μαλλιά μέχρι τη μέση
Photo Credit: Instagram

Η ίδια ανέβασε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία έγραφε «It’s been a while», αναφερόμενη στον καιρό που έχει να δει τα μαλλιά της σε αυτό το μήκος.

Kendall Jenner έχει μαλλιά μέχρι τη μέση
Photo credit: Instagram
Kendall Jenner έχει μαλλιά μέχρι τη μέση
Photo credit: Instagram

Δεν ξέρουμε αν ήταν σύμπτωση που συνέπεσε με το θεματικό πάρτι του Drake ή αν έχει κάποια σχέση με το ότι η Kendall Jenner θα περπατήσει φέτος στην πασαρέλα ως μοντέλο της Victoria Secret, αλλά ανυπομονούμε να δούμε αν θα επαναφέρει τα μαλλιά της σε μακρύ μήκος!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα