Η καθηλωτική εμφάνιση της Cate Blanchett στο φεστιβάλ της Βενετίας!

Η καθηλωτική εμφάνιση της Cate Blanchett στο φεστιβάλ της Βενετίας!

Η Cate Blanchett μας έχει συνηθίσει σε καθηλωτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και έχει αφήσει το δικό της στίγμα και την προσωπική της σφραγίδα σε αυτό που λέμε red carpet moments. Βέβαια, κάθε φορά αυτό που τραβά την προσοχή δεν είναι μόνο οι μοναδικές δημιουργίες που επιλέγει, αλλά εκείνο το χαρισματικό touch που τους προσθέτει η ίδια.

Έτσι, με αφορμή το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας μας χάρισε μία ακόμη επική εμφάνιση, στην προβολή της ταινίας «A Star is Born». Η 49χρονη ηθοποιός έμεινε για ακόμη μία φορά πιστή στην αδυναμία της για τον οίκο Armani Privé, και έβαλε μία couture δημιουργία του οίκου από τη συλλογή Fall 2018. Όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα μαύρο, βελούδινο φόρεμα με μπούστο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και μία κομψή ουρά που έδινε το απαραίτητο Hollywood glam. Το highlight βέβαια που απογείωσε το look ήταν η κάπα από ροζ πούπουλα που αγκάλιαζε την πλάτη της και έφτανε μέχρι μπροστά στο μπούστο.

Όπως και κάθε άλλη φορά, η ηθοποιός, δεν παρέλειψε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια. Όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ, επέλεξε ένα side-part κυματιστό χτένισμα, ενώ διάλεξε και πάλι ένα φυσικό makeup look.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα