Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιμένει το δεύτερο παιδί της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει για ακόμα μια φορά μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της δεδομένου ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά και περιμένει το μικρό αδερφάκι του Μάξιμου. Η ηθοποιός σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι όπως σας αναφέραμε, τον 5 ετών Μάξιμο, και ήθελε πολύ να μεγαλώσει την οικογένεια.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση όμως έδωσε την απάντησή της με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η ηθοποιός παίζει με το γιο της προσπαθώντας να του δείξει τη σωστή στοματική περιποίηση. Η φωτογραφία είναι ολόσωμη και παρά τις φαρδιές πυτζάμες που φοράει η Κατερίνα Παπουτσάκη η κοιλίτσα της είναι ευδιάκριτη.

Δείτε την ανάρτηση:


View this post on Instagram

Με το Μάξιμο μαθαίνουμε παρέα για την σωστή στοματική υγιεινή και βουρτσίζουμε τα δόντια μας 2 φορές την ημέρα, από 2 λεπτά. Με τη νέα παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με πρωταγωνιστές τους ήρωες του Star Wars αποκτήσαμε άλλο έναν λόγο για να το διασκεδάζουμε. Η #oralB είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα παιδικά δοντάκια( 3+) και τη συνιστούν οι οδοντίατροι. Εσείς τη δοκιμάσατε? #oralB #oralbelectrictoothbrush #brushingbecomesWOW

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα