Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχασε πέντε κιλά εξαιτίας της νέας θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν ανέκαθεν μια πολύ ωραία γυναίκα με πολύ ωραίο σώμα. Ανα περιόδους όπως όλες οι γυναίκες παίρνει και χάνει κιλά ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τα δεδομένα στην προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός που ετοιμάζεται μετά το Πάσχα να ανέβη στη σκηνή του Παλλάς πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Αναζητώντας των Αττίκ» αποκάλυψε μάλιστα στο περιοδικό People ότι τελευταία λόγω των προβών έχει χάσει πάντε κιλά. Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

Χορεύεις στην παράσταση;

Ναι, έχει πολύ χορό. Μέχρι και ταγκό με τον Ασπιώτη.

Έχεις κάνει διατροφή;

Βασικά δεν χρειάστηκε γιατί έχω μείνει μισή, είναι η αλήθεια, από τις πρόβες για το χορό. Έχω χάσει 5 κιλά. Έχει χορό αρκετούτσικο.

Δεν είναι από το γυμναστήριο;

Κάνω και πιλάτες, αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω τόσο πολύ, έχοντας τόσο εντατικές πρόβες.

papoutsaki egkiosΝα σας θυμίσουμε εδώ ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη με τον γιο της Μάξιμο τα οποία και έχασε σταδιακά χωρίς να αγχωθεί. Όταν μάλιστα είχε γίνει 8 μηνών ο γιος της, το 2014, είχε πει στο περιοδικό Down Town Κύπρου : “Ναι, με είχε απασχολήσει -είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη- αλλά δεν το πέρασα και τόσο βαριά. Δεν έπαθα υστερίες. Αν ήταν άλλη γυναίκα στη θέση μου, ίσως και να το είχε επιδιώξει περισσότερο.

Τον Ιανουάριο του 2015, η Κατερίνα μίλησε στο περιοδικό ΟΚ αναφέροντας ότι κατάφερε τελικά να είναι πιο αδύνατη απο πριν μείνει έγκυος.

«Εγώ πάντα έβγαινα έξω όπως ήμουν και στο σπίτι, οπότε δεν είδα καμία σημαντική διαφορά. Σίγουρα, όταν ήμουν με τις φαρδιές μπλούζες που είχαν παντού γάλα και έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη που είχε παχύνει, δεν αισθανόμουν ότι ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει. Σε αυτό το κομμάτι ήταν πολύ υποστηρικτικός ο Παναγιώτης. Οπότε δεν με έπιασε καμία ανασφάλεια ούτε αγχώθηκα πώς θα χάσω 15 κιλά που πήρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Ήταν τόσο σημαντική για μένα η παρουσία του γιου μου, που δεν με ενδιέφερε καθόλου να κάνω την ωραία. Τον τελευταίο μήνα έχασα και τα δύο-τρία κιλάκια που είχαν απομείνει. Τόσο αδύνατη δεν ήμουν ακόμη και πριν μείνω έγκυος».

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα