Νέα

Η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει θέση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είπαν ούτε «γεια» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε περισσότερα. 

InStyle.gr

collage-kainourgiou-spyropoulou

Τι κι αν βρέθηκαν στο ίδιο event; Κατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια» παρότι μέχρι την προηγούμενη χρονιά, ανήκαν στην ίδια τηλεοπτική στέγη.

Τι έχει συμβεί όμως πραγματικά ανάμεσα στις δύο όμορφες παρουσιάστριες;

Σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», οι συνεργάτες της Κατερίνας τη ρώτησαν πού βρέθηκε χθες το βράδυ και με ποιους συναντήθηκε. Η παρουσιάστρια του Epsilon ήρθε ελαφρώς σε αμηχανία όταν τη ρώτησαν συγκεκριμένα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Εγώ δεν αποφεύγω κανέναν», διευκρίνισε και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν γνωρίζω ότι ένας άνθρωπος μιλάει πολύ αρνητικά για εμένα, για ποιο λόγο να πάω να μιλήσω; Όχι ότι κρατάω κάποια κακία, αλλά με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα που έχουν φτάσει στα αυτιά μου! Εγώ σέβομαι τις στιγμές που έχουμε ζήσει, από εκεί και πέρα ας μην το αναλύσουμε περισσότερο».

Μάλιστα επεσήμανε πως παρότι ο χώρος ήταν μικρός, δεν αποφεύγει ποτέ κανέναν επίτηδες. Οι δύο τους δεν μίλησαν, παρότι χαιρετήθηκε με τις συνεργάτιδές της στην εκπομπή, Φλορίντα Πετροτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή.

Peoplegreece.com

InStyle.gr