Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά της looks

H Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη, είνα βέβαιο, αν και πολλές φορές υπερβάλλει με τις ενδυματολογικές της επιλογές, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Χθες λοιπόν βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου, όπως ήταν αναμενόμενο, επέλεξε ένα look από την προσωπική της συλλογή, Lynne by Katerina Kainourgiou.   

Η παρουσιάστρια λοιπόν φόρεσε ένα πολύ κοντό, στενό, μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια από διαφάνεια στο μπούστο, το οποίο συνδύασε με μαύρες, thigh high, ψηλοτάκουνες μπότες NAK. Τα μαλλιά της χτένισε σε μια περιποιημένη ponny tail, γεγονός που μας άρεσε πολύ γιατί σίγουρα με ένα τόσο σέξι φόρεμα δε θα θέλαμε να δούμε ξανθές, επιτηδευμένες μπούκλες. Επιπλέον θεωρούμε πολύ σωστό το γεγονός ότι επέλεξε να τονίσει μόνο τα μάτια της, ενώ το υπόλοιπο μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα ήταν υπερβολικό, ενώ τελικά ήταν μεν σέξι, αλλά με αρκετά κομψό τρόπο.  
Αν θέλετε λοιπόν να φορέσετε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Κατερίνας και να το συνδυάσετε με μπότες, ή ακόμα και γόβες, αλλά να αφήσετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας σε ήπιους τόνους, έτσι ώστε τo outfit τελικά να μην είναι πιο επιτηδευμένο και υπερβολικό από ότι πρέπει. Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα