Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια & εμείς θυμόμαστε τις top εμφανίσεις της

Οι top εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου ομολογούμε πως είναι πολλές, αφού τελευταία έχει δείξει να προσαρμόζεται περισσότερο στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής της- άκρως πρωινή-, να είναι πιο φυσική και να αντιλαμβάνεται πως η ουσία βρίσκεται στην απλότητα. Αν και παραμένει η εντυπωσιακή ξανθιά που αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή «Δέστε τους» και αγαπά να επιμελείται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, δείχνει πιο προσιτή και προσαρμοσμένη στο νεαρό της ηλικίας της. Ως ένα κατεξοχήν κορίτσι του Μάη, σήμερα έχει γενέθλια και ετοιμάζεται να σβήσει τα 33 της κεράκια. Με αφορμή αυτό, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις αγαπημένες μας overall εμφανίσεις της και, γιατί όχι, να πάρουμε ιδέες και για εμάς τις ίδιες- τόσα cocktail parties έρχονται κορίτσια.

Το ultimate «κορίτσι του Μάη»: Ή είσαι και το υποστηρίζεις συνολικά ή καθόλου. Έτσι σκέφτηκε η Κατερίνα και επέλεξε να φορέσει το απόλυτο floral maxi φόρεμα σε λευκό χρώμα που ταιριάζει πολύ στις αποχρώσεις των μαλλιών και της επιδερμίδας της. Με super sexy σκίσιμο που αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα πόδια της και μαλλιά ανάλαφρα κυματιστά, ήταν σαν εμπνευσμένη από fairytale.

Mellow Yellow: Δε νοείται άνοιξη χωρίς χρώματα. Η Κατερίνα, ασπαζόμενη την άποψή μας έκανε μία statement εμφάνιση και μας πήρε το μυαλό, επιλέγοντας στενή κίτρινη ολόσωμη φόρμα που την κολάκευε ιδιαίτερα. Highlight ήταν η μικρή επιφάνεια χωρίς ύφασμα κάτω από το στήθος της που προκάλεσε σίγουρα τη φαντασία πολλών, με αυτό το χαριτωμένο sexiness. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καταλληλότερο χτένισμα από την πλεξούδα- ψαροκόκαλο που έχει κάνει στο πλάι. You nailed it Katken.

Στα λευκά: Αν σας έχουν πει και σας το περιβόητο «το λευκό πάει στις μελαχρινές και το μαύρο στις ξανθιές», δείξτε τους την παρακάτω φωτογραφία. Το λευκό είναι ένα χρώμα που κολακεύει πολλές από εμάς και στερεότυπα σαν το παραπάνω δε θα έπρεπε να μας εμποδίζουν, όπως δεν απέτρεψε και την Κατερίνα από το να φορέσει αυτό το chic άσπρο σύνολο με τα υπέροχα μανίκια να το κάνουν πολύ ιδιαίτερο.

Δώσε σε μία γυναίκα τα σωστά παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο: Όταν λέμε σωστά παπούτσια, εννοούμε σαν τα παρακάτω. Κομψά και κυρίως χωρίς τις τεράστιες φιάπες στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Μυτερές κόκκινες γόβες με λεπτό τακούνι και μπλε λουράκι είναι ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για τις μέρες που δεν έχετε όρεξη να βάλετε κάτι extra εντυπωσιακό σε ρούχα, αλλά θέλετε να κινηθείτε σε πιο basic καταστάσεις. Με τέτοια παπούτσια, ποιος κοιτάζει τα ρούχα; By the way, χαρήκαμε πολύ που την είδαμε με απλό ριγέ πουλόβερ και παντελόνι, σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις πιο grande επιλογές.

60’s vintage: Κορίτσια fans των pin up girls ενωθείτε, ήρθε η στιγμή μας. Το πουά δεν είναι απλώς πίσω στις βιτρίνες των αγαπημένων μας street fashion καταστημάτων, είναι ένα από τα βασικότερα φετινά trends. Επίσης, είναι ένας ακόμη λόγος που θέλουμε να επικροτήσουμε αυτήν την εμφάνιση της Κατερίνας, που επέλεξε για ακόμη μία φορά ολόσωμη φόρμα σε στενή γραμμή για να αναδείξει και τη σιλουέτα της. Ασπρόμαυρη, με ανοιχτό ντεκολτέ και μεσάτη ζώνη, ήταν ό,τι ακριβώς έπρεπε για αυτές τις κόκκινες γόβες και το κραγιόν. Όχι δεν είμαστε οι μεγαλύτερες fans της Marylin Monroe, πρόκειται για παρεξήγηση.

Τα Snickers είναι τα νέα stiletto:  Καλά, όχι ακριβώς έτσι αλλά είναι μία πολύ καλή εναλλακτική λύση που κάνει την Κατερίνα να φαίνεται σύγχρονη, μοντέρνα και νεανική. Φορώντας midi μαύρο στενό φόρεμα, το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους και- τι άλλο;!- τα snickers της, μας θύμισε cover girl περιοδικού μόδας.

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα